Kukahan päättelisi / kasaisisi mun kaikki noi käsityöni pusseista? Niitä on pirun hauskaa ja rattoisaa aina tehä, mut se viimeistely oikein ontuu. TOsin nettiä ja blogeja selailessa, en taida olla ongelmani kanssa ihan yksin.

Helmien kanssa on ollu hieman ongelmia. Miten säilytän ne. EIlen sitten kävin TAAS biltsillä ja hain tollaisia työkalu/ruuvilaatikoita. Ennen mulla oli monilokeroinen pakki, mutta ne väliseinät tuuppas aina lähtee ja helmet sekoittus toisiinsa. Muuten se olikin ihana. Eilen sitten niitä tossa jo järjestelinki... Mutta töitä olisi viel roimasti.

Ompelukoneellakin olisi edelleen töitä niin kotona kun äitin luonnakin. Lupasin kokeilla jos isän housuihin sais uudet taskut tehtyä. Nykyään(tai ehkä ain) kun jollakin ohuella kankaalla tehään taskuja ja sitten kun niihin laittaa vaik avaimet, niin saumat repee. Kysyin isältä, saanko kokeilla ja laittaa lakanakankaasta uudet taskut, sillä ne oli ihan sopivasti siinä sellai että saisi ommeltua siististi. Isä suostui.

Onhan mulla edelleen ne neitin hameet/pusero/housut ym siel kotona kaapissa notkumassa.Pitäis viimeistellä nekin joskus. SAmalla haluaisin tehä fleece kankaasta vaikka käsineitä neitille tarhaan, mutta se ohjeen tai kaavojen kanssa on hieman ongelmaista, sillä ne puuttuu...

Mutta huomenna neitillä alkaa tarha taas ja tiistaina eskari...