Sitä aina tulee laitettua salasanaksi vuodatusta, sillä olen tottunut kirjoittamaan koko www.halinalle.vuodatus.net muiden sivuille ja jotenkin se tulee salasanan kohdalle se vuodatus. No just joo.

Onneksi viime yönnä en kamalaa unta nähnyt, tosin en ainakaan niin hyvin muista mitä esim. edellisen yön jolloin...

Asuin rivarissa, siel missä vanhempien kanssa olen asiunut joskus. Naapurin naapurissa syttyi tulipalo. Syyksi siihen oli että kyseisen asunnon mieshenkilö oli eteiseen pistorasiaan laittanut 2 vehkeen laitteet, eli tuplaten mitä sai ja oikosulusta alko kämppä palaa. Isäntä nukkui eteisessä ja 2 lasta yläkerrassa. Mä joutusin ulkoa herättää sen perheen ja kaikki muutkin. Naapuri eikä se toinen naapuri päässy ulos kun yläkerran ikkunan kautta ja sieltä katolta juosten portaita pitkin alas. Yksi lapsista löysi jonku, mistä ei tarvinnu kavuta portaita ees. No kyseinen kämppä ja naapurin katto paloi tuusan nuuskaksi.

Sitten tuli Mediheli kuvioihin jostain. Pääsin sen kyytiin, mutta sen jälkeen varjosti sellainen että mulle kerrottiin että kyseinen kopteri ei ole oikea, sillä oikea meni rusinaksi tiputtuaan lentoon lähtiessä...

Siis tämmösiä ihan älyttömiä unia meikä näkee...