Hieman jaarittelua taas, kun en ole pitkään aikaa tännekään mitään laittanut. On va ollu niin pirun väsy olla ja hemmetin huono olla. Yksi syy siihen on joku hemmetin itsetunto, joka olalla on. Tai sit mun olal toisella on itsetunto ja toisel piru. Tiedä häntä.

Ostin tossa pari päivää sitten yhet pyörypuikot. Koko oli 15. Ne ovat oikeastaan halot. Niistä sitten tein yhen huivin. Beni ihastu huiviin ni et alko nakertaa sitä ja jopa isäkin sitä kokeili. Eilen aloin sitten tekee LIDLin langasta kolmiohuivia.Saa nähä mitä siitäkin sit tuleepi.

Iidalle neuloin koneella aluspaidan, jota hän ei suostu antaa mulle sen verta että langat päättäisin. Sanoin et tarvii mennä ostaa joskus lisää kangasta että saan tehtyä lisää. Samasta kankaasta tein pipon, joka valmistu kans heti. Sitten tein tai piti tehä hieno hame, mihin varasin satiininauhaa oikeen. Hameen olen kasannut, mut hihan suut on huolittelematta ja alareuna ja kaulaaukko. Sitten on se nauha laittamatta. Yritin samasta kankaasta pikkuhousuja myös tehä, mut en tiä onnistuuko.

Iida on alkanu tulee ilkeämmäksi vaan mitäenemmän päiviä kuluu. Eilen joutu kylmään suihkuun, et heräs että on tehnyt jotain. EI sitä pilkallista naurua jaksanut enää eikä sitä hakkaamista ja benin satuttamista. Sanoin iitalle että jos jatkaa tota tahtiin, niin hän saa rangaistuksen. Eli kaikki menot menee ohi suun. Eli äiti on taas vaihteeks luvannu su mennä iitan kanssa johonki teatteriin.

Mut eipä mulla kai tämän ihmeempää. Päivittelen kuvilla taas kun jaksan.Yritän vaan saada tämän väsymyksen ja välipitämättömyyden pois. Haluaisin olla se sama ihminen mitä heinäkuun alussakin...