On heränyt monta ajatusta, kun lasta kattoo ja hänen käytöstään. Jokainen äiti varmaan haluaa lapselle parasta ja samalla pelkää aina kaikkea. Haluaa suojella ja toivoo että suojelusenkeli aina on hänen vieressä. Aina pelkää jokaista liikettä mitä lapsi tekee ym.

Olen huomannut että oma tyttö on alkanut olemaan NEITI TÄYDELLISYYS. Samalla pelkään että tämä tekee hallaa vuosien karttuessa, koska en voi sitä täydellisyyttä antaa aina.

Ulos tarvii mennä korut kaulassa ja hiukset ojennuksessa. Arkena ja juhlana on oltava täydellinen. Jos hiuskiekura on tippunut, niin täydellisesti hän pinnillä sen laittaa sivulle. Pinnit tarvii olla määrättyjä. Korut määrättyjä. Vaatteet määrättyjä. Huuliin on laitettava kiiltoa, kun punaa ei aina saa. Onneksi nyt ei tarvi kynsilakkaa aina laittaa, ei o tarvinu koko kesänä.

Missä on se mun pieni tyttö, joka on lapsi, eikä esitä aikuista. EI puhu kun aikuinen eikä käyttäydy kun aikuinen. Onko mulla sitä enää? Täällä nurkissa juoksee vaan uhmikas- teini ihminen. Voiko teini-ikäinen olla jo 4 vuotias??? No ei tosiaankaan!

No nyt kumminki joku anonyymi tulee kivasti sanoo, miksi olen tehny hänestä tämmöisen, että on parempi heittää pois kaikki noi vaatteet ja helyt. Mutta tämä anonyymi sitten voisi alkaa mennä joskus lastevaate puolelle kauppaan tai kirpparilla kattella myös lasten vaatteita. Kattoo kokoa 120 cm. Kuinka monta kappaletta näkee oloasupaitaa tai housua? Tai niitä muita mitä 20-30 vuotta sitten oli? Nykyään housut ovat lanteille asti ja reisi osat ovat tiukat. Hameet miniä ja paidan helma ulottuu vaan ja ainoastaan vyötärölle. Ihan kun ei leikki-ikäiset leiki ulkona muuta ku seisoo talon kulmalla polttamassa tupakkaa ja puhumassa kännyy. Mä ainakin annan oman lapseni leikkiä ulkona lumessa ja kurassa viel ainakin pari vuotta. Koulussa sitten hän voi hieman ajatella kuinka kurassa voi olla tai ei.

Tämä vuodatus ja kysymyksien laittaminen taitaa olla aika tylsää ja ärsyttävää. Eilen lupaamani kuvatkin ovat viel ottamatta ja samalla kaikki muutkin. Isällä on koht synt. mutta lahjaa en ole viel hommannu.