Akku oli kivasti puhelimesta lopuillaan, joten kuvia en voinut ottaa. Eikä varmaan niistä olisi mitään tullukaan siinä kuumuudessa.

Teimme retken Kaarinaan eilen. Ettisimme siskon kanssa kissojen ja koirien kanssa uimapaikkaa. Onneksi sitten Kaarinassa on hyvät opasteet ja hetken ajeltuamme näimme kyltin että UIMARANTA. Huomasimme myös että siel oli lapsille tarkoitettu (ehkä) aika iso ja todella kaunis liikennekaupunki. No isälle sitten soitin ja sanoin että NYT tietää sitten mitä tehä tässä tämän kuun aikana. Mennään uimaan ja likka saa mennä liikennekaupunkiin pyörällä.

Niin tossa edellisessä päivityksessä kun oli 2 lasta. Tyttö on minun ja poika on siskoni eskarilainen.

Kaarinan venesataman ranta oli todella hieno ja lapset pysty leikkii todella isossa leikkipaikassa, jollei uineet. Vessa oli todella siisti ja hajuton (olen tottunut että ulkovessat haisee ja vessapaperia on joka kolkassa ja vettä on litraKAUPALLA lattialla) . hieman lattia oli märkä, mut sen ymmärsi, koska oli uimarannan vessa. Pukukopit oli siistit ja tilavat. Oven sai reikeliin. Yksi kaljapullo oli tyhjänä maassa. Niin leikkipaikkassa, se oli sellainen kiipeilyjuttu, missä oli 3 liukumäkeä ja sellasia. Ympärillä oli paljon viheraluetta. Ihastuin siihen paikkaan todella ja alan siel vissiin sitten käymään enemmänkin. Ni ranta ja vesialue on hyvän matalaa ja hiekkaista.

Tässä olisi tarkoitus alkaa tekee meille mansikka vispipuuro. Jos vaikka syötäisiin ruuaksi sitä nyt.

Yön olin vanhemmilla. En va jaksanut tulla kotiin ja raahata tyttöä tänne. Ehkä ensi yöki menee niin.