Tuli eilen hieman innostuttua ja juotua. Meni yksi, meni toinen ja lopuksi huomasin että äitin pöydällä oli 4 tyhjää ja siihen sitten otin yhen viel. Kotona vielä yhen.

Olen viimeksi näin paljo siideriä juonu... yli 5 v sitten. Olen tosin kossua juonu.

Olo onkin hieman sekava. Eilen huomasin filmin pätkivän ja että kaikki tuntu ihmeen epätodelliselta. Tukiaskeleita piti ottaa jonkun verran ja kaikki mitä tein, tuntu että käytin liikaa voimaa. Takerruin kaikkeen ja olin hidas.

TYttö ei onneksi pelänyt, vaan ennemmin oli läheisempi. KAtoimme Tartu mikkiin ohjelmaa ja hän halus tulla melkein syliin. Hän valvo niin kauan että lähin omaan kotiin, eikä huutanut. Vaikka lupasin että hän pääsee kotiin, mutta kuntoni oli sen verta epämukava, niin päätin tytön kanssa että hän saa olla mummilla ja tänään pääsee kotio sitten.

Hyvin se leikkaaminenki ja kutominenki sujui, vaikka olikin prossaa kehos. Tai oikein ajatellen, en muista mitä eilen tein ennen nukkumaan mennes. Jotain tein, sillä se nukkumaan meno venyi ja venyi. EN malttanut lopettaa kun oli niin kivaa. Varmaan mä leikkasin 3 d kuvia. Saa nähä mitä niistäkin sit on tullu.

Yö sujui ekan kerran ilman lääkkeitä. Ekan kerran toukokuun jälkeen.

Mut eipä tässä tän ihmeempää.

Tämä päivä taitaa kulua ihan olemalla. Lupasin tytöl et voimme kattoo jonkun piirretyn jos ei muuta keksitä. Meillä kun on sellainen sääntö että piirrettyjä katotaan vaan sit jos on kipee tai ulkona sataa. Siis keskellä päivää. Aamusin hän saa kattoa ja sieltenkin arkisin klo 17-18 aikoihin. Tämä sääntö tuli mulle silloin, kun äitini antoi tytön kattoa videota kesällä melkein koko ajan ja tyttö ei leikkiny.

Leikeistä puheenollen. Pitäis joskus jaksaa kattoa omat pienet vaatteet pois ja sitten tarvii kattoa tytön leluja taas. Jos siel olis sellaisia rikkinäisiä (harvinaista) ja jos siel on sellaisia millä hän ei leiki.