Puol migreeni päällä. Ei kestä pää valoa ei mitään. Ja syy on toi lohjennut hammas. Eilen illalla katoin sitä ja oli lohjennut ihan ikeneen asti. KIVAA. No sain päivystysajan täksi päiväksi ja toivon suuresti että se helpottais ja pääsisin huomenna tukih.tapaamaan ja to TYKSiin.

Äiti osti, ja huomenna annan äitil rahat, mulle jumppapallon. Aloin kiukustua näistä kiloista ja läskeistä niin paljon että on kaksi vaihtoehtoa... tehä jotain tai lopettaa syöminen, vaihteeksi. No hyvin alko tä paremman elämän tilanne kaupassa, kun otin kässyyn 3 suklaapatukkaa (sokeriton) ja kolapullon. Mut olen mä tota jätskin syöntiä vähentänyt yli puoleen. Enää ei mee 5-8 tuuttia päivässä. Voi olla että menee vaan 2 viikossa, jos sitäkään. Tänään aamulla tosin huomasin että ei pahemmin nyt tee mieli ees syä mitään. Mahtaako johtua siitä vastareagtiosta. TOivon ainakin ettei, meinaan sitten olen pahasti kusessa.

Niin aamulla piti oike sovitella housuja. Kesällä ostetut housut (silloin liian isot) ovat nyt TODELLA PIENET. Hyvä jos reisistä saan ylös. Eli kaikki paska on menny perseeseen ja reisiin. No tarvii alkaa palloa treenaa heti illalla kun tulen Hampurista ja alkaa kaapeista kaivaa ne monen monet sellurirasvat. Lopettaa sokerin käytön ja laittaa teehen makeutusainet ja sitten vaihtaa tee, oliko se vihreeseen teehen.

Mut tämä läski lähtee pelaa ja sen jälkeen kattoo, mahtaako hampurin tuoli kestää meikäläistä...