Joka halvatun päivä on saanu juosta joka paikkaan pää pyörällä ja jalat kipeenä. Tänään päätin etten siivoa enkä lähe mihinkään. Tähän asti ainakin on aika hyvin sujunut.

Eilen tuli karu totuus esiin, kun yritin yhteen hameeseen mahtua, ei menny. No siitä paikasta sain lisää pahaa mieltä ja syyllisyyden tuskia, joten pakko on alkaa miettii mitä kurkusta laittaa alas.

Aamun aloitinkin lautasellisen salaattia ja siihen puoli pakettia hapankorppua. En ole juonu mitään ja tekis kauhiasti mieli jotain ihanaa juoda. Mietin tossa kyl jos avaisin siiderin ja alkaisin kokeilee tekee soijajauhoista lettuja. Mulla kun on tota soija vaahtoa tai sellaista kermaa minkä saa vaahdoksi ja äitil varmaan on jotain hilloa. Voisin sidun kanssa viettää tämän illan ja olla ihan rauhassa. Onhan tuolla olkassa odottamassa viel ne 3 d kuvat, joita ahkeraan olenkin iltaisin ain leikelly. Pelottaa vaa, onko kaikki ne osat ees viel tallessa. Eilen hankkisimme pari kangasta, että pääsen ompelee. Ilmeisesti äiti hyväksyi mun pipon ja paita ja hame kokeiluni ja niin sain kangasta. Viikolla kun saan VIHDOIN rahaa, olen isää pyytäny käyttää mua rättikaupassa että meen kattoo onko jotain kivaa ja suht halpaa kangasta.

EIlen ostin 3 haaleaa väristä lankaa ja ekana oli tarkoitus tehä keeppi tytölle, mutta illan ku katoin hänen menoa, tulin siihen tulokseen että talvella on kylmä ym, miksen tekisi hänelle pientä lepopeittoa niistä langoista. Sellaisen jonka hän saa laittaa jalkojen päälle ym. Tyttö on muutenkin niin lämminverinen, ku ihminen voi olla.