Olen ainakin yhden hyvän työn tehnyt tänään. Tai oikeastaan 2. Ekana annoin yhdelle mammalle kolikon, jonka hän oli tiputtanut. Kolikko oli peräti 5 senttinen. Mutta itelle tuli siitä ihan kiva olo.

Toinen hyvä teko oli, että vein tytön pieniä vaatteita pienten lasten vastaanotto kotiin. Kysyimme sitten viel, et onko ne vaatteet (yli 100cm) liian isoja. Kuulemma ne ovat ihan ok ja he kaipaavat myös isompia vaatteita.

Tänään tyttö teki tuttavuutta pihan lapsiin, tosin onhan se ihan ok:ta, mutta sinänsä ei ole. Hän meni näyttää missä asuu, eikä nä toiset ees kertonut nimeensä :(. Nyt sitten oven takana juoksee kuulemma liuta lapsia hakee iidaa ulos. Äiti sanoi kun oli roskia viemäs. On todella kamalaa yrittää kertoa ettei heti kannata kertoa jokaiselle osoitettaan.

Tänään olin jopa kaupungilla. Ekana kävimme yhes patonki kahvilassa.  Oli taas todella hyvää patonkia.

Sitten sisko, lapset ja äiti lähtivät omalle teille ja mä menin Sylvi Salosen kauppaan. Ostin tietenkin sieltä aleesta pari kerää ihanaa lankaa. Sitten menin Wikkel oottaa tukih. tuloa.

Hänen kanssa kävelimme aurajoen rantaan istumaan ja puhumaan. Emme ole moneen päivään kerrottu kuulumisia, kun viime viikko oli pakosta väli viikko. Sitten menimme Apteekkimuseoon ja sieltä seurakunnan kesällä olevaan kahvilaan tutustumaan. .

Sieltä sitten menimme yhteen galleriaan kattoo jotain tauluja. Oli muuten hienoi tauluja jotkut. Sieltä sitten mentiin teelle ja yhteen lankakauppaan. Harmikseni lankakaupasta jouduin lähtee LIIAN aikaisin pois, mutta tk lupas että pääsen joskus taas sinne. Mukaani sain kahmastua 3 lankaa.

Näistä langoista olisi tarkoitus jatkaa taas tätä pipo tehdasta, koska jostain kumman syystä, olen tehnyt, neiti hienohelmalle :) jokusen pipon nyt kesäksi, mutta on ihme etten löydä niitä sit mistään. Mihin ihmeessä nekin kaikki on kadonnut. No onneksi osaan niitä tehä ja taas saan laittaa langan sormien väliin ja alkaa niitä pipoja tekee.

Eilen lähti tekstiviestit että sunnuntaina on kahvitus. Ainakin yks ihminen mietti kuulemma päänsä puhki että miksi. Tässä ku on niin monta syytä oikeastaan et miksi voi kahvitella.

Ehkä myös yhtä monta syytä on mun ajatella, et mitä tarjoan. No sen kakun olen ajatellu tehä soijakermasta, jos joku ei tykkää, en voi mitään Tk ainakin sanoi et on valmis maistamaan ainakin ja innokas kokeilemaan.. Sitten olen ajatellu kokeilla tehä pientä mustikkapiirakkaa ja ehkä suklaapiirakkaa. Ehkä myös kaurakeksejä. Mahtaako muuta viel tarvita? Mulle on ainakin se tärkeä, että tiedän mitä jokainen sellai sisältää ja eikö itetekemä ole paljon parempi mitä kaupan. Voin sitten pakastaa tähteet ja maiskutella yötunteina salaa.heh.

Askartelupakkaus sisälsi tälläkertaa helmiä. Pitäisi opetella alkaa kaulakoruja tekee ja korviksia. Ja jos vaikka innostun niistä niin paljon että alan leventää reviiriäni...