Kirpparilla olisi ollu monenlaisia kauniita lankoja, mutta en viitsinyt niitä ostella. Eilen tosin ostin 3 lankaa, sillä ajattelin isälle tehä isänpäivälahjaksi pipon. Loppulanka taitaa mennä sitten Benin pukuun.

Aamullatossa lakkasin servettejä paperille ja nyt ne ovat kuivumassa tuol olohuoneen lattialla. Sitten va leikkausta ja näin saa niitä alkaa käyttää kortteihin ym. Loput servetit taidan laittaa taas myyntiin, jos joku kans haluaa niitä kuvioita.

Eilen otin myös kankaat esille ja aloin leikata tytölle kypislakin muotoja. Sitten oli yöpuvun vuoro, mutta siihen ei enerfia riittänyt, sillä saksett tais olla MAAILMAN huonoimmat. No jostain tarvii uuet sakset ettiä ja leikata loput siitä yöpuvustaja sitten viel fleecehame tytölle. Sitten va ompelukone käyttöön ja huristamaan sillä.

Katotaan jos vkl:na kokeilen tytön kanssa kangasväreillä saada jotain ehkä aikaan. Monta juttua tarvis, sillä yks mekko mikä on tytön, olis koristelua vailla ja ompelua vailla valmis. Sitten tarvii niitä patalappuja myös kattella.

 

Sit ei niin kovin ihanaa asiaa... EIlen tulin ihan skitsoksi. tai jotain.Sain ihan käsittömän pelkokohtauksen kun menin kotiin. Tuntui että joku seuraa mua tossa rappusissa ja piti nopeesti avata ovi ja laittaa kii. Viel sisälläkin oli tunneettä seihminen pääs sisälle.  TOivottavasti ei tuu tätä tunnetta enää...