Kirpparilta tuli löydettyä taas kaikkea, niin askarteluun, kun joululahjoihinki. Onneksi sisko ymmärtää, miksen voi ostaa kaupasta uutta villatakkia hänelle, vaan löydän kirpparilta senkin halvalla, kunnollisen ja ehjän. Iidalle löysin kanssa lahjoihin hyviä juttuja ja isälle ajattelin tehä autoon sienen, että voi pyyhkiä huurteisia laseja. Katotaan mitä siitäkin sitten tulee.

 

1109735.jpg

Beni on taas eilen ja aamulla ollu ihan mahdoton. Huomaa hyvin, että poju on mökiltä tullu. Norkoilee ruokaa, itkee ja on jaloissa koko ajan. Nyt kun häntä ei pallutella ja olla hänen kaa 24/7 niin sen huomaa.

1109742.jpg

Käsitöitä oon yrittänyt tehä, mutta käteni on alkanut olee taas kipee vkl:n valojen laittamisesta. Särkylääkkeillä mennää iltaisin ja ehkä pitäis aamuisin ja päivisinki. Kävellä pystyy, ku pitää kättä taskussa. Näköä haittaa välillä oikein. Fiilikset sit on aika maassa.

 

1109749.jpg

Sille tekemälleni piparkakkutaikinalle pitäis tänään tehä jotain. Ajattelin jos tekisin helposti ne kakut. Sen sit näkee illalla ku muut lähtee kylään ja mä jään kotiin. Mä en ole mitenkään kylä fiiliksessä ton käteni kanssa.

1109754.jpg

Onko muuten kukaan tehny viel niitä putkihuiveja, joita esim. hiihtäjät käyttää? Ajattelin jos ite tekisin heti kun löytäisin sopivaa kangasta.Eilen yritin leikatafleeceeta että olisin saanut ommella käsineitä sitten, mut sakset olivat niin huonot. NO nyt on sitten paremmat sakset, joten kai leikkauskin luulis onnistuvan. Tarvii va kopsata eilisestä kirjastosta lainaamasta lehdestä toisenlaisten käsineiden kaavat, ni saa kahta erinlaista käsinettä tehä.

1109764.jpg