kesken siivouksen tässä tulin alas pyykkejä pesee. Kotona on täys kaaos päällä.

Kun todennäköisesti tytön synttäreitä ei pystytä viettää (ei vieraita) niin ollaan siirrytty muihin vaihtoehtoihin. Mulla kun on kukkarossa se 30 euron lahjakortti sinne hoplopiin, mutta torstaina olisi muutakin ohjelmaa. Äiti on ajatellut että jos menis tytön kans enkelijuttuun, missä askarrellaan ym. Mut täytyy kattoa.

Seurakunta järkkää taas äitien virkistys jutun. Viime vuonna olin viikonlopun sinaapissa. Se olikin eka viikonloppu poissa kotoa 4 ½ vuoteen. Tänä vuonna olisi sitten päivä ruissalon kylpylassä ja siel olisi ohjelmaa mm. keppijumppaa ja sellaista. Olen ihan innolla että menisin, vaikka ehkä uimaan silloin en menisikää. Voi myös olla että meen. Olis se aika halpa, sillä koko helahoito maksais va 10 euroa...

Aamulla tuunailin niitä kortteja, eli laitoin niitä koristetarroja, joita tarviikin alkaa hommaila lisää kaupasta taas. Perjantaina kun en voinut hommata, kun iski kamala vessahätä kaupungis ja hesen vessa oli niin armottoman karsee. Siinä oli 4 vessakoppia. Yhes ei ollu valoo ja yks oli tukossa (ihmettelen sitä ihmistä joka sinne meni, mitähän ajattelee ku vetää) ja ne kaks koppia oli täynnä viel 5 minsan pääst. Päätin et lähen ennemmin linsel kotio ja siel saan ainakin ihka rauhas olla vessas pelkäämättä että tukkeutuis tai ei ois valoa. TUli mieleen tossa yht aikaa, ku vanhemmil palo lamppu ja oltiin pari kk ilman valoa. EI kukaan ehtinyt eikä jaksanut ostaa uutta sinne. Se oli tosi tunnelmallista mennä suihkuunki. Sillon ku ite tänne muutin, olin viikon ilman sähköä. Söin ruuan vanhemmil ja sitten suihkus kävin patterikäyttöisellä lampun valossa. Oli tosi rauhallista ja ihanaa.

Mä näköjään taas jaarittelen ihan sitä ja tätä, mut välillä vaan tekee mieli.

Lauantainen väsymys ym oli eilen ainakin aika paljon poissa, mut sitten taas nyt alkaa tuntuu että väsyttää ja väsyttää. Mitään ei jaksa tehdä eikä sellai. Pakko vaan on kotonakin siivota että siel olis vapaampi olla. Onneksi äiti menee kauppaan, saa samalla ostaa mulle sitten jätekasseja, että saan omat vaatteeni siihen ja muitakin juttuja. EN jaksa alkaa joka kerta kattoo mikä mahtuu ja mikä ei.

Yllätyksellisesti huomasin että paino on kai laskenut. Keskiviikkona se oli 91 kg ja tänään 87 kg... Hmm...? TOsin eilinen ruokavalio olikin melkein pelkkää banaania ja teetä, joten eipä ihme että tuntuu jossain. Kyl mä aamulla leipää ja päivällä perunasipulisekoitusta ja porkkanaraastetta söin. Mut muuten kului banaanilla ja teella. Porkkanasta tuli mieleeni, että vois tänään taas raastaaa itelle sitä ja kotona taitaa viel yks säilykemandariini olla, jollen pyydä äitiä ostaa ananasta. Siitä sitten saan poprittavaa illaksi. Koska en varmaan lähde tupparikutsuille illaksi, koska eipä paljo huvita ihmisten ilmoilla olla.