Täällä varmaan käy jonkun verta porukkaa, joten voisin teiltä kysyä yht juttua.

Yritin tossa äskön googleta ja ettiä jotain juttua mihin voisi piipunrassia käyttää. Mulla on niitä ihan sairaasti kotona, tai jonkin verran ja lisää tulee varmaan jostain.On aika erinvärisiäkin.

Olisi ihanaa saada jotain helppoja malleja, joita 5 vuotias voi hyödyntää. Voisin rassit antaa hänelle ja opettaa joitakin juttuja tekee niistä. TYttö kun pitää tollaisesta pienestä näpeltämisestä, niin ky tämä vanhuskin :)

Kiitos etukäteen.

BLOGILISTALTA huomasin että mulla on jo muistaakseni 4 innokasta ja ihanaa tilajaa. Voi kun olette ihania. Vaikka täällä ei niin kauhian hienoja juttuja olekaan, mitä muilla sivuilla.

Perhetilanteesta, mulla maha teki lakon taas vaihteeks eilen. Niinhän se vuosi sitten myös. Ehkä johtuu vaan tästä inhottavasta masennuksesta. Pitäisi vaa saada se jotenkin hallintaan, vaikka se tuntuu ottavan ja vievän pois.

TYttö meni huonoon kuntoon. SIis se näppylät, mitkä tossa muutama viikko sitten oli, palautus ja äitini soitti aamulla lääkärille.Onneksi ei tarvinnu sinne tyttöä viä, va hä pääsi lelupäiväksi tarhaan. Terppalekuri laittoi sitten lähetteen TYKSiin allergia puolelle, eli ilmeisesti tytöllä on jokin allergia, mitä ei tiedetä. Hänelle on tehty testit jotka oli negoja. Onneksi äitin eilen antama sibicort oli sitten yön aikana helpottanut ja laskenut niitä näppyjä, kun taas tulee aikaa ja ne palautuvat.