Tulee hieman päiviteltyä tätä sivua tänään, mut kaipa se parempi on näin, ku se että olen hiljaa va....

KIITOS VIERAILIJOILLA ja heidän kommenteille.

Tulimme pikku reissulta juur. Kävimme kirjastossa, josta löysin lisää ompelukirjoja ja sellaisia. SIt kävimme siskon luonna. Siel tosin alko ahistaa, kun kirjoitin tytön isän viestejä paperille. Pitää ne kirjoittaa näytiksi sitten käräjillä. Söin siel hieman kakkua, koska siskon pojalla on synttärit huomenna. Sanoin myös siskolle jos joku haluaa parin viikon sisällä tulla iidan synttäreil, voin kahvia keittää ja purtavaa antaa. Harmittaa va, ku juur synttäripäivänä joudun sitten käsittelemään oikeusihmiselle huoltajuus papereita tai niitä mitä sitten olikaan. Aina kun tytön isä tulee esille, alkaa kiukku nousta ja se hemmetinmoinen väsymys. Mut jostain on pakko saada voimia että jaksan taistella.

Ennen kotiin tuloa annoin siskolle brion tilauksen, jos jaksaisin sitten alkaa jotain joulujuttuja joskus tekee.

Kävimme myös kaupassa, tosin lainasin äitiltä sellai rahaa että sain jotain ostettuakin. Pitkästä aikaa jätskiä.... Sitä tarvii nautinnolla syä ja kalorit saakoon tänään mennä päin mäntyä. Sitten sipsiä ja siideriä. Tänään tulee hupaisa ilta kotona, mut eipä haittaa.

Ajattelin myös että yrittäisin pahaa oloani huomenna kohdistaa lanttuun, porkkanaan ja perunaan. Teen meinaan kasvissosekeittoa. Ja ku porkkanoita on niin mahottomasti, ni laitan loput raasteeksi pakkaseen. Sosekeitto loppukin olis tarkoitus sinne myös laittaa, mut katotaan miten käy.

Tyttö on hinkunut makkaraleipiä, että tekisimme ja ostinki nakkeja jos pikkuisen sämpylätaikinan tekisinki.

Mutta eipä tässä kai tämän ihmeempää. Hiukan on hermot kireenä, mut kaipa äitin tekemät letut ja se suihku (niin ku tuhkimo sanoi) antaa hiukan paremman mielen ja se että pääsen puhtaaseen sänkyyn nukkumaan illalla...