Pakko on välillä kirjoittaa muutakin kun tekstiviestejä koneelle. Plääh... sanon minä ja suuresti.

Olen siskon luonna, vaikka olis oma kone kotona ja äitilläkin. No saanpa hieman vaihtelua päivääni kun tulin tänne. Hiukan pääsin pyöräilemäänki, kun toin siskon fillarin kotiin. No just joo.

Tiltu on tarhassa ja ilmeisesti ihan hyvin on jaksanut siel olla, vaikka aamulla olikin sen näköinen että taidetaan soittaa kotiin. Onneksi sen ryhmässä on muutkin vajaa kuntoisia. Ei tiltulla muuta sellai ole, kun sitä räkää ja se ku tuuppaa pakkautumaan kaikki sinne nieluun ja siitä tekee hänelle sitten huonoa oloa.

Sukuvika, kun suksi ei luista, heh

Sisko tossa siivoilee askartelutavaroitaan ja hänellä näyttää olevan muutama ihana sellainen kuvioreijitin. Pyysin saada lainaan ja niin saisin kotiin varastoon laittaa niitä kuvioita. Oli kuulemma muutamalla egellä joskus löytänyt. Sanoin et voin itekin hänelle omia lainata, jos tahtoo joskus. Tos kesällä lainasin hänelle omia dvd:tä.

Kumpa meidän "suhde" menis hieman paremmin. Tosin olemme siskon kanssa molemmat semmoisia ettei helpolla periksi anneta. Ite ku olen rapu ja sisko taitaa olla skorppiooni. Heh. Sakset vastakkain. Ja molemmilla sitten on ikuisia neitsyitä lapsia. Ja meidän isä on neitsyt, mut ihan erinlainen mitä meidän lapset. Äitimme on rapu, jonka kanssa en pahemmin toimeen tule.

Mut taas tarvii alkaa kirjoittelee. Jos illalla jaksan sitten leipoa vanhoista jogurteista piirakan ja sitten kun sisko tulee poikaa hakemasta, tuo he mulle maksalaatikkoa tänne ylös. Pelkaan niin saamperisti noita rappuja....