Tyttö nukkuu kun mikäkin keiju lehden päällä tossa vieressä :) Miten lapsi voikaan olla niin suloinen ja kaunis. Vaikka nyt hänellä onkin pari haavaa leuassa komeilemassa paria yhteen ottoa ostoskärryjen ja kivikkoisden kanssa. Mut onneksi ne alkavat jo hiljalleen himmenee, mutta suussa alahuulen takana oleva haava, sen kun sattuu ja laittaa tyttöä itkettää. Pakko kai huomenna kontrollissa kysyy mitä sille tekee.

Kävimme tukihenkilön kanssa tänään syömishäiriöisten liitossa. No se meni ihan ok, mutta sen jälkeen alko se jännitys ym kostautuu ja alko tämä tyttö tärista kun haavanlehti. Pakko oli mennä johonki istuu ja alkaa kassista kaivaa suklaata ja yrittää niitä paloja jotenkin suuhun laittaa.

Viikonloppuna lohjennu hammaskin näyttää paikka pitäneen, vaikka lekuri sitä hieman epäilikin. Onneksi se pysyy, ainakin viel. Sillä en tosiaan halua mennä mihinkään juurihoitoon tässä.

Isän kanssa kävimme prismasta ostaa paperiverhoja tai jotain sellaisia ikkunoihin mulle. Normaali hinta oli 20-30 euroa ja mä pulitin 5 euroa kpl. Musta ainakin oli ihan hyvä ostos. EN muista nyt tiä. Sain nyt sitten vaalean siniset verhot ikkunaan, kunhan ehkä huomenna lääkäreitten jälkeen (aamulla ekana isän ja päivällä tytön) isän kanssa asennetaan.

Ostin isälle myös oksasakset, tosin ehkä mä niiden kanssa alan tota heidän pihan pensaita huvikseni katkoo. Yksi ilta tossa me isän kanssa niitä oksaleikkurin kanssa leikeltiin, mutta sillä ei saa niitä pieniä kuivia oksia sieltä juuresta tai sieltä. Mut nyt sitten saa. Vaikka ne ehkä heti rikki meniski, niin ei ne pahasti maksanut, sillä eurolla kaupasta löysin.

jännitän suuresti myös miten mun tytölle tekemät jousut ja pikkuhoussut kestävät tämän aamusta pesukonetta, sillä en ollu ehtinyt niistä lankoja päättelee. Mut onneksi saan sitten uudelleen ne ommeltua. Viel pitäis yks kietaisupaita ommella ja sitten muutamia kypärälakkeja ja jotain muutakin kivaa. Pari kaavaa tarvii viikossa muistaa jäljentää, kun tarvii kirjastoon sitten palauttaa ajoissa. Onneksi on toi kirjasto keksitty, joten ei tarvi kauhiasti ite alkaa ostelee kirjoja ja lehtiä.

Löysimme tänään th kanssa kaupungista lankakahvilan. SIel on ns kahvilajuttu ti ja to iltaisin. Sinne ku menee kutimien kanssa, ni saa seurustella samantien. Pitääkin kokeilla. Se on ihan sama tekeekö yksin noita töitä tai jos niitä sitten tekis jossain muussa. Tosin nyt olemme äitin sl aikana tehty taas iltaisin käsitöitä. Mä teen tota siskolle kolmiohuivia ja äiti näköjään lapsille vanttuita. Mut tä äitin kanssa sama harrastus tai ajankäyttö on ihan hyvä, sillä äiti on aika paljon multa alkanut kysyy käsityöjuttuja, ihan ku mä niistä tietäisin tosi paljon.