Jossain vaiheessa tulee enmmän tekeleitä tänne, mutta nyt innostuin jotenkin taas, vaihteeksi, tekemään hieman uudistuksia tänne sivustolle. Tosin kaikki menee tai ainakin tuntuu menevän päiv p-tä.

Eilen kävin lääkärissä ja sain tai mulle vaihdettiin lääke vahvempaan. Tämä lääke on näköjään tarkoitettu vakavien masennustilojen hoitoon (?) mahtaako mun asiat olla noinkin huonosti. No katotaan miten asiat alkaa sitten rullaa. EIlen aloitin ja olen hengis ainakin viel. JEE.

Pitäisi likan kans tehä tälle äitin koneelle noihin näppäimiin jokin suojus. Omaa konetta ei ole tullu viel korjauksesta. Eilen illalla iloitsin kun oli lappu tullu että postis olis paketti. Olikin vaan muistitikku...:(

Mut jospa alkaisin taas koklaa noita juttuja, jos saisin sen laskurin tänne ja ehkä myös jotain muutakin. Vois taas joskus kahtoo uutta sivupohjaakin. Jos sais vaan sen tehtyä. Samalla joskus vuonna papusoppa vois ajatella laittaa noita linkkejä, missä seikkailen, niin niiden tietoja tänne. Eihän se salaisuus ole.