Aloin viimeviikon lauantaina, tai siis viime lauantaina tekee ympyrän muotoista villatakkia. Tosin ohjeessa oli paksulla langalla ja mäsitten sävellän ohuella n. 4 puikoilla. Toinen rulla menossa ja olen ylittynyt jo hihat. Ihana kuvio siitätulee, mut samalla pelkosyntyy että onko sopiva.Täytyy odottaa ja toivoa käsi sydämel.

Eilen päätin ottaa tililt 20 euroa ja ostaa pulla pitkon ja munia. EN jaksanut enää sitä. Halusin juhlia sitäettäolen pärjänny tytön kans. vaikka nyt sitten tiedän että se on jostain pois. Onneksi vuokraan on rahaa.

Eilen kävin psyklääkäris. Hän sano että ajatteli että nostais lääkitystä, mutta kun olen koht vuoden sanonut ettei se tehoo, ni ei hän viitsi nostaa. Nomävedän tota sitten tossa ihan ns. huvikseni. Lekuri sano että mun oloni voi korvaantua sitten kun joskus saan jostain rahaa ja jos tytön rokko nyt pysyy hallinnassa.

Kela sanoi puhelimes että todistus on saapunut ja lähetetty hesaan, mutta se voi kestää. TIETENKIN. ja ennen kuntoutustuken päätöstä, en saa asumistuen päätöstä. Voin olla ensimmäinen ehokas, joka on valmis narun jatkoksi.

Mut eipätässä ihmeempää. Juon ton teen tossa ja hiemankutoa ja sitten siirryn kerrost ylöspäin ja katon mitä siel tekisin...