Päiväruuaksi ajattelin että teen hieman vaatimattoman. Joutusin raastaa äitille 2kg porkkanopita, joten otin itelle siitä laitaselle. Päälle laitoin säilyke ananasta. Kyl tällä jaksaa hiukan aikaa ja mikä on jaksamisessa, kun eipä paljon tarvi mitään sellai tehä nyt.

Kävimme tossa LIDLissä. Iida sai pomppupallon, jo´lla hän saa hieman harjoitella tota tasapainoa. Mä tietenkin ostelin mm. askarteluun tarvikkeita.

TYKSis soitettiin ja sain sen paikan sossun kans puhua tai hoitajan kanssa. Iidalla on kk pääst nyt aika taas sinne ja lääkäri kattoo iidaa, vaihteeks. Sanoin siitä karsastamisesta. Sopssu sano et lääkäri voi laittaa silmälääkäril lähetteen. No se on sen ajan murhe.

Iida yritti rajojaankin, koska mä puutun hänen tekemiseen. Äitil on pyöreä rahi. iida laittoi sen sivuttain ja meni istuu päälle. Siis sellai että se pyörii. Oli pakko puuttua siihen ja sen jälkeen alkaa tytöltä tivamaan miksi se on väärin ja mitä siinä voi sitten käydä. Hyvion ainakin sellai kun katoin et hän ymmärsi.

Viikon kysymyksessä on tai sana on tytöllä, mikä on lainaaminen. Serkku oli kysynyt iidalta saako hän lainata autoa. Iida oli sitten yhtä kysymysmerkkiä. Äiti sitten yritti jonkin esimerkin siinä keksiä ja selitti sellai...

Mulla painajaiset sen kun jatkuvat, vai voiko ne olla painajaisia. Ne ovat sellaisia unia et, henkilöt ovat tuttuja. Viime yönnä näin iidan isästä ja siitä että miksi hän ei voi tyttöään tavata. Ihan skitso uni.

Edellis yönä tai viikolla näin sellaista että ihmiset olivat ala-asteella ja ite olin ala-aste ikäinen.

Jotenkin tuntuu että noi unet tai siis lääkkeet tekee mulle sellai että alan unissa käymään läpi sellaisia juttuja mitä on jäänyt sisälle. Siis ne unet ovat sellaisia, mistä en pahemmin ole nokkaani kohauttanut silloin ku on tapahtunut. En osaa selittää...