Ihanaa että täällä on käynnyt porukkaa. Luulin ettei ketään iki maailmassa eksy tänne. Mut nyt huomaan sen että kovasta työstä saa aina palkkaa.... :o)

Olen tässä aika unen pöpperössä, vaikka kello on yli 11. No toivon suuresti että tuttu olisi tulossa linja-autolla tänne, mua "hoitaa". Siispä tein hänel pienen yllätyksen keittiön pöydälle. Tosin laitan kuvat siitä lopuksi vasta... Hehee..

Eilinen päivä oli todella raskasta taas vaihteeksi mulla. Yritin perhosia tehä, mutta tuntu että ne va epäonnistus tai oli muuten va rumia. Sitten keksisin alkaa virkkaamaan patalatua. Otin toiseen lappuun 2 lankaa ja toiseen jopa 3. Aloitin tekee pyöreää, mutta sellai että ne langat menee vierekkäin. Hieman huono selitys, suonette sen. Kai kuvat selittävät enemmän, sitten kun saan ne ehkä jo tänään valmiiksi...

Teinpä eilen yhen pienen liinanki, tosin siitä piti tehä perhonen, mut musta se on liian hieno perhoseen, eikä sen kuviot tai ne ota oikeutta perhosena, joten kai siitä sitten tulee pieni lappu tai liina jonkun lasin alla joskus vuonna papusoppa.

yksi lappu alko kupertua niin että miettisin että jos tekisi siitä sitten tytölle leikkeihin jonkun "kupin. Hän ku tykkää noist tilpehööreistä niin paljon. Perhoset varmaan alan laittaa pampuloiksi tai pannoiksi nitten joskus, kun hermot kestävät.

Tämä sh ei ota laantuakseen ollenkaan. JA kun samalla alkaa tulee noita epäonnistumisen tunteita ja kaikkea muutakin. Olen aika lähellä sitä että en enää jaksa iloita mistään. Tytön kuuleminen aamuisin puhelimesta, saa mut aika iloiselle tuulelle. Ja hänen sanomat että mun tarvii levätä ja kattoa telkkaria. Mutta kukaan ei taho mun syömisistäni välittää. En oikeastaan mäkään, jos suoria ollaan. EIlen illalla kello tais olla 20. ku suuhuni laitoin näkkäriä :( Sekin meni huonolla ruokahalulla ja melkein itkulla. Eipä paljon toi pöydällä oleva ruokakaa mua nappaa, mutta ajattelin jos tuttu tulee, syön ainakin jotain että jaksan sitten tytön kans olla ja jaksan sitten ehkä jopa varastoo mennä siivoo tänään tai sitten huomenna.

Mut kai tämä 10 minuutin raapustaminen saa olla tässä. Eilen muuten lupasin että näytän miten laitoin ne pienet kranssit, mut suureksi surukseni huomasin että oven ikkunasta tulee sen verta valoa että sinne oven toiselle puolelle tarvii jokin tumma juttu että saan sitten otettua hyvän kuvan...

Nyt sit pari kuvaa.

Ekana laitan koko pöydän ja toinen kuva sitten on pelkästä siitä ruuasta...

501398.jpg

Huom! on jo keväinen liina :)

Juomana on SITRUUNA-MANSIKKA-VIHREÄ-TEE... älkää viel kysykö minkä makuista. Kerron sitten illemmalla tai myöhemmin kun olen maistanut :/

501399.jpg

pikku porkkanoita ja leipänä on patonkia jossa on päällä lihapullia tai sitten kinkkusuikaleita