Jotain sitä yrittää tehä, vaikka särky on todella suuri. Eilen pystyin olee päivän ilmanporetta, mut tänään tuntuu heti aamusta jo siltä että tänään on lääke päivä.

Ja et mikähän särky, Ilmeisesti hammassärky. En pysty paikallistamaan sitä sillä, poskeni on turvoksissa (äiti kertoi asian aamulla), pääni särkee toiselta puolelta, silmä särkee, nenä särkee, suu särkee, kaula särkee, korva särkee...

Huomennaon PAKKOaamust soittaa hammaslääkärille jos pääsisin aikaisemmin ku 12 pvä. Jollen, niin tulee raskas viikko lepäillä sängyllä ja nukkua mahollisimman paljon, sillä ei tiä koska se kipu tulee tälläiseksi, ettei missään ole hyvä olla.

Eilen tein iltasella hieman käsitöitä taas. Iidan takki on siinä vaiheessa,et hihat tarvis aloittaa, mut 40 cm pyöryt ovat käytössä. Omantakki on toista hihaa vailla valmis. SIt noista jämäkeristä olen väsännyt jonkin laisia barbien vaatteita. Mutta tällä hetkellä on toi tajunnantaso aika heikossa, eikä pysty pahemmin ajattelee, joten ei pysty kauhian vaikeita tekee...

Kutsukortteja tarvii viimeistellä kovasti myös... Ja ehkä tarvis alkaa ajattelee päiväkotiin sitä lahjoja ja kortteja ja sitten myös äitienpäiväksi tarvis jotain tehä... Onneksi äiti ei sellai niin vaadi tekee mun mitään äitienp. sillä juhannuksena hänellä on synttäritkin. Ei me muutenkaan lahjoja näin aikuisille ruukanneta tehä.

Mut kaipa mä otan ton pore ryypyn ja panen viltin alle ja katon jos nukkumatti tulis samalla tavalla ku benille. Iida kattoo jaloissa pikku kakkosta, joten sais pari tuntia rauhassa olla.