Kipu jatkuu tai paheneekin. Kumpa osaisi kertoa ihan tarkasti mistä. Se on oikean kädessä, ei lapaluu eikä selkäranka. mut tuolta selästä. Se haittaa ja satuttaa kun oikeaa kättä käyttää tai päätä kääntää sinne päin. Jos se tätä kauan on ja jos viel ens yöän joudun sen takii heräilee, on ihka varma et täytyy lekurille men. Viime viikolla niksautin ton olkapääni, mut voiko se enää tähän liittyä. Ite epäilen lihas revähdystä tai venähdystä. Äiti kattoi ettei kamalan turvonnu ole ees.

No päivä kului autolla ajaessa. Tosin ite olin matkustajana.Silti kaupoissa oleminen oli tuskaa.Ainut miten pystyin kävelee oli, kun laitoin käteni taskuun. No siitä äitini sai herneen nenään ja aloin sitten pitää nyrkkiä sydämen kohalla eli rintaa vasten. Istuminen autossa oli tuskaa, koska toi selkä ei antanut nojata tolla puolen. Mut hyvin mä jaksoin onnek.

Kävimme Turku- Raisio- Masku- Vehmaa- Mynämäki- Turku Akseli. Kävimme siel vehmaan askartelukaupassa ja sielt llöysin nyt sitten ihan ATC kortin pohjan. Yritän sen mukaan nytten sitten niitä pohjia tehä. Jos olis hieman parempi tehä, mitä nyt mitan avulla. Ni ja tietenkin sai lisää leikkaamista kun ostin 12 3D arkkia. Ja sitten ostin jotain papereita, mitä voi just noihin ATC juttuihin laittaa.

Maskusta ostin keräilykorttitaskuja, joten saan niitä niihin laittaa ja sitten siitä kai sitten laatikkoon.

Muissa kaupoissa olinkin sitten va kattelijana.Mynämäel kiersin kirpparin ja kävin tosin leipää ja juotavaa ostaa kaupasta, mut maskussa muissa kaupoissa kattelin tulevaisuudeksi minkä hintaisia nuorisosängyt oikein ovat ja sitten on kans et minkälaisia.