Tällä hetkellä en tule kuvia lisäämään, sillä oma kone matkasi siskon luokse. SAin sen tossa viikonloppuna netin jumiin, eli en päässy nettiin. KIVA MÄ.

Brion tilaus saapui tänään ja tuolla kassissa on ihania tarroja joita voin ATC kortteihin kehitellä tai muuten va kortteihin ja kirjeisiin. SItten sain eläin kartonkia, ihania oli nekin. JA hama helmiä tuli taas 20.000 kpl, jos saisin joskus siskolta ne mallit, ni sitten voisin alkaa noita hamahelmiä polttelee. Servettilakkaakin tuli ihan kivasti ja väriä... Eli tekemistä tulee olemaan ja kauan.

Mieliala ei ole paljon nousut. Hoidan vaan asiat kuntoon ja sillä selvä. Iida on va niin pirullisella päällä, et voi olla va. Kuulin et olen hänen kans huomen ihan kahestaan (auttakaa).

Ostin isälle nimpparilahjan, hänellä kun on tänään nimpparit. Ostin 2 alkoholitonta kaljaa. Sanoin hänelle että ajatus se pitäis tärkeintä olla ja ei hän sais jua. No täytyy toivoa että hänen ja pojan (beni) reissu mökillä on levollista ja rauhaisaa ja he saapuvat turvallisesti kotiin sitten.

Mut muistutan vaan että mulla on noita ATC kortteja ollu tuolla laatikossa kotona ja olen valmis vaihtamaan niitä kaikkia.ja uusiakin teen viel...

Muuten sisko soitti, että tietsikkani saapuu jo tänään kotiin. JEE!!!