Iso kiitos näin tutuille, jotka ovat käyneet kirjoittelemassa.Ihana on saada "kommentteja" välillä lukee :)

Tappelen edelleen suljetun tietsikan kanssa. En ymmärrä miksi menee vähän väliä oflineen ja jumittuu siihen.

Harmittaa, kun teimme äitin ja Iidan kanssa pienen ihan suht ison kävelyreissun, mut eipä mulla mittaria ollu mukana :( no tarvii kattoa jos saisin jotenkin sen matkan laitettua tai sitten teen vaikka huomenna uudelleen ja niin saan ne askeleet.

Eilen suunnittelin Iidalle sellaista omasta päästä olevaa poleroa, ja aloitinki jo sitä tekee. Saa nähä minkälainen siitä sit tulee. Lankana on Anttilan jotain 100% polyacrylia ja sit koristeeksi varasin novita rose mohairia (on eka kertakun sitä käytän.

Eilen tota toista siis kolmesta huivista yhtä aloin reunoja tekee ja tänäänkin olen niitä tehnyt. Alkaa vaan välillä käsiä sattuu, joten tarvii välillä muuta tehä.

Jouluisia 3 d kuvia on tulluleikeltyä eilisen illan ja tänä aamuna myös.

Arvaatkaa ihan piruutta minkälainen vanhempien sängyn vierusta on, kun on 2 laatikkoa (toinen roskis ja toinen 3 d kuvia) ja sitten on kangaskassi missä on kutimia ja muovikassi missä kutimia ja lankaa. Joskus on pöydällä muki missä teetä ja lautanen missä on ollu ruokaa. HEH

Tämän viikon ongelmanaon ollut, mahan turvotus. Taas kesken kauppa reissun alko tulla kumma olo ja maha alko turpoo ja kipeeksi. Äitin kanssa tietenkin mietittiin mitä olen syöny, mut ei siinä erikoista ole. No syön noi porkkanat mit mul kotona on, niin sitten jätän sen pois ja katotaan mitä tulevan pitää. Ei ole kivaa kun ilmaa on 24 h vrk ja maha turpoo ihan silmis.

Mut nyt tarvii mennä syömään. Äiti teki pottumuusia ja porkkana/kasvispihviä :)