Olen nyt 3 iltaaottanut sitä tasaavaa lääkettä ja ns. oireita on tullu tämmöisiä....
- se mitä ajattelen, ei tule suusta ihan niin. Eli voin beniä kutsua iidaksi ja jopa taataa beniksi tai iidaksi. Eli sanat menee täysin sekaisin.
-mulla on aika järjetön väsymys iltaan asti. Aamulla, ainakin tänään nousin ihmisten aikoihin ylös, eli n. klo7-8 aikaan, mut väsy puukkas parissa tunnissa.
-mieli on aika herkkä. Itku ja kiukku tulee heti, jollei onnistu. Jos joku suunnitelmamenee pipariksi, saa itkee. Itse tunto ym nolla.
- vaihdan työstä työhän tekemiseni. En pysty oikein keskittyy mihinkään. Kasaan ja lupaan ittelleni, että selviydyn kaikesta pienellä aikavälillä, mutta totuus tulee esiin.En selviydykään.

Joten ehkä näistä ja jos jotain vielätulee, ymmärrätte jos blogi on hieman musta nyt ja jos muutenkin asiat ovat viiveellä. Olen itse lääkekokeilua vastaan, koska tiedän että pelkään niitä sivuvaikutuksia ja otan niistä enemmän itteeni.

Laitan siis tänne nyt sitten hiukaks aikaa tulemaan noita töitäni ennakkoon tai miten sen nyt sit sanotaan. Sillä en jaksa koneella kauan olla ja istua.