ihanan aurinkoinen päivä ja lämmintä. Tälläistä on oikeastaan odotettukin, kun on tossa ollu muutama sateinen ja synkkä päivä välissä.

Olin tänään hyperventilaatio testissä. Luulin että se on katastrofi, mut ihan hyvin se meni. EN saanut oikeastaan yhtään paniikkia ym. Ehkä siksi myös, kun äiti ja tyttö oli mukana. Jos olisin yksin ollu, ni avot.

Kävin myös ostamassa 3 yöasu settiä. En va jaksa enää pitää niitä 5 vuotta vanhoja kulahtaneita ja saumoista rikki meneviä yöhameita. Mutta nyt sitten mullakin on jotain uutta ja tähän lukuun tarkoitettua.

Tytön uhma ym sen kun jatkuu. Kumpa tietäisin miten saisin noi raivokohtaukset ja uhmittelun loppumaan. Mut kaipa se sitten joskus loppuu. Toivon suuresti ainakin.

Tänää tarvii hiukan hinnotella noita leluja ja vaatteita, kun menen huomenna myymään niitä taas. Toivon et menis hieman paremmin mitä viime viikolla, jolloin sain 3 euroa peräti. Mut parempi sekin ku ei mikään. Huomenna aijon juhlia omia synttäreitänikin. Tosin joudun nekin yksin juhlii. En mä varmaa ku juon ja syön sipsii ja karkkia. Katon leffoja ja olen va. Sunnuntaina muutama vieras tulee kakkua syömää ja kahville. Pitääkin muistaa ostaa omaa kermaa, että saan kakun tehtyä. Lauantaina tarvis leipoa mustikkapiirakkaa ja suklaapiirakkaakin. Ehkä myös keksejä.