Toinen 5 dl mukillinen teetä on menossa. Olo on jokseekin jonkinlainen, mut en kunnossa ole.

Pitäisi alkaa tota yhtä oikeusjuttu "kirjettä" kirjoittaa. Sanoin äitille aamulla, että MIKSI tarvii kaivaa haavoja syvemmin. Eikö mua ole jo tarpeeksi kiusattu ja rääkätty. Etten enää jaksa alkaa muistella.

Saa nyt nähä miten menee. Paino on pari kolme kiloo laskenut, en tiä johtuuko siitä että en käytä ilta/yölääkettä enää vai onko mun ruuan väheneminen osa syy siihen. Ei vaan tee enää mieli syä. Ja mahakin on alkanut pikku hiljaa oireilla. Tarvii kysyy ensi kuussa, ku on lääkäri, mitä teemme. Olenko taas kohta valmis menemään hoitoon tai siis pois näistä ympyröistä rauhottuu. Alku vuonna se onnistus ihan hyvin, mutta kun tämä paska alkoi taas, niin alko voimatkin mennä.

Äiti yrittää kynsin ja hampain va jaksaa ja yrittää pitää 2 asuntoa pystyssä. No mä sitten saan kuulla niitä kommentteja ja kiukunpuuskia aina välillä, mut tiedän ettei äiti sitä tarkoita. Sillä on va niin paljon painetta ja todella iso huoli päällä.

Kun kerran ilmeisesti hoitajat tuuppaa menee lakkoon, on äiti alkanut kattoo töitä. Ei hän mee kuulemma lakkoon, mut kaupungilla on kuulemma muutamia avoimia työpaikkoja ja hä hakee niitä. Onnea hänelle.

Kauheeta eilen oli netistä lukea ku joku hoitaja oli yrittänyt tappaa vanhuksen taas. Oli laittanut tyynyn vanhuksen kasvoille. Ymmärrän ettei noi vanhuksen hoitajat jaksa kuunnella sitä huutuo ja sitä painetta, mut ei toikaan ole ihan viisasta. Äitin työpaikan ulkona tossa yks kerta kuulin ku joku siel huusi apua. Ku äiti tuli ja sanoin, äiti sano että se on yks asukki joka huutaa 24 h vrk apua ym, vaikka ei ole mitään hätää.

Tytöllä on nyt syysloma. Vanhemmat meni seikkikseen hänen kans, ku siel on kuulemma jotain. Menköön. Tiedän etten ite jaksa tässäkunnossa paljon muuta ku peiton alla olla. Siel on niin lämmintä.Eilen en jaksanut ees paljon käsitöitä tehä , mut en paljon jaksa nytkään tehä. On voimat vaan loppu.

PAtti nivuksessa, on hieman pienentynyt. Kai se sitten oli finni, mikä ei ikinä ole puhjennu (?) Mihinkö mahtaa seuraava patti saapua?

Päänahka kutiaa. Ajattelin kysyy äitiltä jos pesisin aqualanrasvalla ton päänahan. Se on va nii pirun kuiva et siksi kutiaa. KAikki paikat kutiaa.

En paljon jaksa muiden blogeja nyt kierrellä. Jos täällä on joku joka haluaa että laitan osoitteen sivulle muistiin, ilmoittaa. Mulla on tuol blogilistas aika moinen lista suosikkeja ja niitä kiertelen aina ku jaksan.

 

Niin mulla on noita vapaita ATC kortteja, jos joku haluaa vaihdella. Niille on oma kategoria. Ilmoitelkaa!

 

Mut nyt alan kattoo, jos jaksan alkaa sitä juttua kirjoittaa...