Aamulla sain sätkyn, kun äiti soitti. Hieman olin siinä fiiliksessä että onko se totta tai ei. Olin meinaan taas nähnyt jotain ihan kamalaa unta. Viel tos päivällä muistin sen, mut en enää...

Tänään meijän piti mennä Naantaliin, mutta kun tuo taivas aukeni, ni päätettiin men Myllyyn. no sen tietää sitten että kun lompottaa koko päivän jossain, ni eipä pahemmin tuu syötyä mitään. Yritän tässä samalla sitten syä makkaraa ja pottumuusia. Ihanaa et äiti on pitkästä aikaa tehny muusia.

Myllystä yritn kauhiasti metsästää iidalle tissiliivejä, mutta tuun kyl koht siihen tulokseen että teen ne ite sille. Mukaan sitten tarttui kaikkea muuta, mitä ei olis pitänyt. Heh.

Iida oli pari tuntia hoplopissa. Sain muutamia kuvia salaa otettua, mut en enää jaksanut niitä kissojen ja koirien kanssa ettiä. Ite sain 30 euron lahjakortin, kun huomasin siellä yhes nousujutussa olevan pari ruuvia ylhäällä ja kerroin henkilökunnalle. Joutusin vartioimaan melke 30 minuuttia sitä paikkaa lapsilta. Aika hyvä liksa, heh.

Isän kanssa alamme kahestaan tekee taas palapelejä... Mulla on tossa 3 jo .