Tässä on ollut aika kiireinen viikonloppu eikä pahemmin ole paljon mitään jaksanut eikä ehtinyt tehä. Sellaista pientä vaan. Mut se on hyvä että ees jotain ehtii joskus tekee... Kuvia nyt en laita, koska osa töistä on äitillä ja osa jossain muualla enkä ole koneelle niitä ees laittanut viel. VOisin tässä laittaa ns. päiväkirja mallisen jutut että mitä tässä on viikon aikana tapahtunut... 

 

keskiviikko

tänään oli sit kaupunki päivä mulla ja kauppa päivä. Mukaan tuli hieman kaikkea maan ja taivaan välil. mm. itelle tuninka ja villatakki, sormikkaita, pipoja, hiusväri, kranssitarvikkeita ja kaikkean muutakin mitä ei pahemmin tarvinnu. Myöhemmin toisessa kaupassa ostin  lenkkarit...

Tänään on ollu myös sossu ja se oli hieman värikäs tapahtuma. Äiti pisti hieman hösseliksi siel...

illalla iida sai paniikkikohtauksen kun isäni sängys yskis, iida luuli että isä sai kohtauksen ja tuli olohuoneeseen itkien, huutaen ja hyppien paniikissa. Tietenkin otin syliin ja yritin rauhottaa. Mut ei se vieläkään ole rauhottunu. Ihme et suihkus on että saan hieman rauhaa...

SAin tänään kuulla että ilmeisesti isän joulukuinen kohtaus olisi ollu jonkin tapainen sydänkohtaus. Siihen sit äitil että mahtaako isän kohtaukset nämä pienetki johtua siitä että sydän lopetti toiminnan ja tahistin aloitti. Jos se laittaa isän heikottaa. Isän sydänhän ennen tahistinta lopetti toimintansa hetkeksi ja aloitti uudelleen....

torstai

taisin saada elämäni ensimmäisen ns. paniikkikohtauksen ja se oli KAMALA. Mut se mua ihmetyttää ku se paikka, mis sain oli aika opmituinen.
Odottelimme jonossa kaupan ulkopuolella ja alko yhtäkkiä sattuu rinnasta ja hengittäminen oli vaikeeta.Sitten alko väsyttää. Onneksi tajusin lähtee autoon istuu ja ajattelemaan muutakin ku itteäni. Autossa sit tuntin kivun helpottavan, mut sydän alko pomppia tuhat ja sataa. Onneksi sekin alko helppaa pikku hiljaa ja aloin olee ok.
Nyt sit ei ole ku hieman kipuja kyljissä, mut niitä on ollu jo reilu kk ja sit päätä tuntuu hieman särkevän. Eli hengis olen !

Nyt sain pyörääni sen tai ne sisäkumit

Saimme tossa isän kans laitettua pyöränkumit paikoilleen. Nyt tarvii jotenki keksii miten ne hemputin jarrut saa laitettua ok. Luovutin jo ku 2 tuntia laitoin ne renkaat ja yritin jotenki selvitä jarruista. Mut huomenna kai taas jatkan harjoitusta ja kai ne joskus valmiiksi tulee... Yoivon ainakin.

Isän ja benin kans haimme tytön tarhasta. Sain isänki hieman kävelemään ja olee ihmisten ilmoilla.

Tyttöpelkää edelleen mun isääni eilisen takii. Ihme et sentään on samassa asunnossa. Mutta ei tässä voi muuta kun toivoa että hän sopeutuu ja voittaa pelkonsa...

Toi tytön väsy ihmettyttää suuresti ja samalla pelottaa... Miksi ihmeessä hän on aina tarhan jälkeen niin hemmetin väsy, vaikka öisin nukkuu ja päivisinki. Tai olenko va jotenki luulosairas...

Sain taas kuulla että yks kamuni on edelleen aika pahassa kunnossa.Yritän jotenki kirjeillä ja tekstareillä tukea ja yritän jotenkin häntä kannustaa. Hän sairastaa bulimiaa. Onko täällä bulimikkoja? VOisitteko kertoa mitä te haluaisitte että ystävä tekisi tai mitä hän vois tehdä sinun olosi helpottamiseksi. Mä en voi mennä hänen luo eikä hän voi tulla tänne. Välimatka on va ni suuri. Mä haluan jotenkin auttaa häntä että hän ei mee sairaala kuntoon.Paljosta se ei enää kai puutu. Olen todella huolestunut hänestä ja siksi tekstaan hänen kanssa joka päivä, makso mitä makso.
Hän auttoi mua pahemman yli ja on ollu mun tukena koko ajan nyt tämän vuoden ja aikaisemminki.

perjantai

Mulla tosiaan on ollu hieman parempia päiviä nyt,. Mujtta luulin että paremmat päivät ovat luetut tänään aamulla taas. Mut tukih. sai mut jotenkin ihme kumma kaupunkiin ja vaikka siel olokin oli ku hirviöllä, ni silti olin. Hieman käveltyämme, sain itteni paljon parempaan kuntoon ja alko järkikin laukkaa. USkalsin tekstarilla sanoa th:lle että olen heikossa hapessa,joten hän tiesi mitä odottaa.

kävimme eläinkaupassa, kattomassa eläimiä ja puhuvaa papukaijaa, joka tosin ei meille tahtonut puhua Crying or Very sad , siel oli iso liguaani (tai mikä sit oliki) ja se yökötti ku läheltä sai kattoo. Ne pienet rotan näköiset menijät laitto naurattaa. Ne pienet yritti lasiseinää lähtee kiipee ja teki kaikkea hauskaa. Mukaan tarttui molemmille (mulle ja th:lle) koirille makupaloja, tietenkin.

Ni ennen tätä eläinkauppaa,   

Kävimme myös parissa uudessa askarteluliikkeessä, ku mä olen aika hullu tohon askarteluun ja mukaan niitä tavaroita tarttui aika kivasti.

Hain kanasalaattia yhest kaupasta  Laughing

Yhes kaupas näin Monroen Very Happy

Kauppahallista hain mansikka teetä ja koiral naulanluun... tosin koira ei voinut sitä syödä

Olo oli hieman hutera, mutta menettelee. Ennen kotiin tuloa kävin kauppa-autossa ja postissa hakemassa äitin paketin.

Kipuja on , mut kai niiden kanssa nyt jaksaa jotenkin mennä. Jos liikaa, otan lääkkeen.
 

lauantai

Taas on rieha isommassa kaupassa ja pitöäis sin tytön kans mennä. Tietenkin ku siel on tytön idolit, titi nalle ja kumppanit ja muumipeikko ja jos tyttö saa maistella mahansa täyteen erinlaisia maistiaisia Wink Tulee mulle halvaksi.
Illemmalla pitää askarrella hänenkans huomiseksi virpomisoksia, et saa tädilleen ja mummilleen ja yhel tutul "virpoa".
Ihmettelen nykyään tytön tarhaa, ku ei siel rairuohoa kasvateta eikä virpomisoksia tehä. Ei ne varmaa ole mitään ees askarrellu... Crying or Very sad Mut onneksi äitini hieman osaa jotain askarrella ja mä, että me sitten teemme niitä täällä tytön kans.

Tuli eilen ns. suruuni ahmastuu taas kaikkea mitää käsiin va sain.Eikä meinaa ollu mitään pieniä määriä ja sen mahassakin kyllä tunsi. JOs olisi pokkaa, oksentaisin ne,mut viime kerralla sain itteni NIIN kipeeksi etten tiä uskallanko uudelleen enää yrittää..

Äiti lähti Hesaan työkaverinsa kanssa.


 

Sunnuntai

Eilen kävimmesiel kaupas, tosin pidemmän kaavan mukaan.Piti puolessa matkassa lähteä linja-autosta pois, ku jaloista lähti tunto ja alko heikottaa. Tunnin levättyäni tutun sängys, jatkoimme taas matkaan. Isäni ei ollu mukana.

Näimme siel niitä titejä ja muumin ja jotain muitakin "örkkejä". tyttö tosin oli vaan kiinnostunu enemmän muusta ku kaupassa käymisestä.

Sitten vaihoimme kauppaan ja menimme yhteen kahvilaan syömään leipää. Mulle se patonki ei oike uponnu, ku siinä oli jotai tuorejuustoa tai sellaista. Muuten me syötin ihan hyvin. KAhvilassa olevas kaupassa kävimme myös, mut se oli ihan kuollu kauppa ja lähdimme melke samaa kautta takas pois, ku tulimme. Isä oli siihen mennessä ehtiny tulee meitä "hakee" . Kävimme viel yhes kaupassa hakemassa tytölle jädejutut, eli ajattelin jos tekis nyt kesällä ite mehujäitä. Tulis halvemmaksi ja sais ite päättää mitä ja minkä makuisia ovat.

Kotiin tullessa, tuttu meni tytön kans kotiin, mä hain koiran ja lähin sen kans pikku lenkille ja samalla otin puskaista oksia.
Syömisen jälkeen me sitten teimme 4 virpomisoksaa.

Eilen osasin hieman säännöstellä ruokia ja tutn lähettyä, en kauhiasti enää syöny

tänään...

Soitot on soitettu. SOitin tai joutusin soittaa sossuun lastenvalvojalle ja omalle työntekijälle. Lastenvalvojalta sain haukut, kun en tapaa tytön isää sopimustilanteessa. Ihan ku se on mun vika? Jollei hemmetti toinen halua mun kans olla tekemisissa eikä ees puhelimeen tai viesteihin vastaa.
Oma tk oli helppo soittaa, pyysin va lapun että saan linja-autokortin taas ladattua kk.

Tarhasta kuulin että tyttö siirtyy toiseen tarhaan kai syksyllä. Mut onneksi se on tossa lähellä. Näkee tästä maikkarin ikkunasta sen ihan hyvin.

Maha on kipee ja muutenki energiat aika niukat. Haluaisin va nukkua ja levätä va. Mutta työt on hoidettava keinolla mil hyvänsä

Ihanaa oli viime yönnä nukkua. Siirsin eilen sänkyni keskelle maikkarin lattiaa ja nyt on sit jopa pitkästä aikaa päivis siinä. Tuntu niin makoisalta ku äiti aamulla klo 6 herätti ja käski sinne.

JOko olen flunssaan tulossa tai sitten olen ulkoilmalle allerginen Nenä vuotaa ja sellai. Tos ulkona tien vieres on valtavasti pajuja.