Käsitöiden lisääminen on hieman kestänyt, mutta katon onko huomenna jossain vaihees sen vertaaikaa, että saisin senkin hoidettua.

Kun kerran tossut alkoivat maistua puulta, ni olen eilen ja tänään yrittänyt muiden blogeista ettiä BABY BORN nukelle jotainvaatteita. Mutta kun mut tuntee, on ihan turhaaalkaaohjeita eteeni antaa, va tossa eilen paidankin tein ihan omasta päästäni. TOsin äiti siihen innostu niin paljon jakehui. Oli ihan hyvin arvattu silmukat ym.

Niin tässä on ollu ton tytön kanssa hieman kiirettä. VAikka hiihtoloma hänellä onkin (ulkona "erittäin paljon lunta") niin ei se laita kiireiseksi, va se että hän alkoi lauantaina saada ihme ihottumaa, joka alko levii ku "rutto". No me saatiin sibicortil se hallintaan. Maanantaina aamulla taas uusi "kohtaus" ja samantien soitto terppalääkäriin. KÄvimme hoitajalla ja sitä kautta saatiin tiistaiseksi lekurille ajan. Lekuri sanoi että JOKO TAAS. EI muuta ku läheteuudelleen tyksiin ja yritetään antaa tytölle nokkosrokko lääkettä. ja sibicorttia. EIlen aloitettiin ja tänään on varmaan välipäivä taas, en tiä. KAtotaan.

Muuten täällä menee jotenkin. TOssa yks päivä innostuttiin tytön kans maalaa vesiväreillä yhtä taulupohjaa, että teemme siitä kiiltokuvilla taulun. Mut sen näette myöhemmin, ku on aikaa jatkaa.

Olemme kotona koko viikonlopun tytön  kanssa leikelleet erinlaisia kiiltokuvia ja tyttö sitten lehtienkuvia. Lopuksi kun niitä selailin ja katoin, niit on ihan älyttömästi ja näin ajattelin  jos kokeilen jotain tauluja tehä.

Harmikseni Brio et enää anna tilata sielt tavaroita, joten en saasitä kauttahamahelmiä, enkä servettilakkaa. ENkä paljon muuta.Olen tosin lukenut jostain että on muutakin lakkaa olemassa.

Niin ja raha-asiani ovat tällä hetkelläihan päin helvettiä. KEla katkasi rahat, joten kuukaus vajaus on yli 550 euroa. EI opahemmin nyt ostella mitään, ei ees ruokaa. Joudun pyytää äitin sitä ostaa. Sossu ei ole kertonut antaako mulle ja hieman epäilen että he keksivät tuhat eri syytä ettei tarvi antaa senttiäkään. Mut huomen lekuri kirjoittaa jatkoanomuksen kelaan ja toivotaan että kela tekee päätöksen mahollisimman pian.

Että näin.

Nyt taidan mennä jatkaasoveltaa noita nuken lapasia ja sukkia. Onneksi tytölle kelpaa ihan minkälaiset va, joten ei mulla tarvi kamalasti painetta niistä ottaa....