Nyt on kerrottava totuus, ja se tällä hetkellä kyl satuttaa mua aikast paljon, mut eilen ei...

Menin ton eilisen kuvanoton jälkeen purkaa sen koko työn ja nyt työ on tuolla lankalaatikossa 2 kerässä. En ollu yhtään tyytyväinen siihen palmikkoon ja haluan aloittaa uudelleen, va yhest langasta....

Eilen hieman leikkelin taas noita 3d kuvia, jos niitä vaikka innostuis tänään kasaamaan, jos va aikaa olis. Sitten olis kivaa saada noi kiiltokuvatkin korteiksi taas pitkästä aikaa. Koskas olenkaan viimeks kortteja tehnyt? On siit aika kauan aikaa.

Tyttö haluais kans askarrella ja vois antaa hänen leikata ja koristella ittellensä pienen prinsessa kruunun. Löysin netistä joskus ihanan kruunun kaavan ja sitä myöten tyttö saa sitten ekana piirtää ja sitten leikata pahvista. Sitten saa laittaa "timantteja" siihen ja kaikkea muuta.

Jos mulla aikaa jää, voisin miettiä tehä taas pampuloita, kun löysin ohutta kuminauhaa äitini piilottamana. Nyt sitä on 5 metriä että ainakin riittää... :)

Ruuaksi ajattelin tytölle tehä täytettyjä pastaa, ja loput laittaa pakkaseen pahan päivän varalle. Pastan kanssa olisi tarkoitus tehdä ruskeaa kastiketta.

Täällä sataa lunta!