Olen tosi hyvä ihminen. Oike vois olalle taputtaa... Ihminen joka karttaa hammaslääkäriä ja yrittää elää ilman sitä. Mut ihminen joka ei tajua että lääkkeet tekee hallaa hampaille. Olen viikon syöny hapankorppua ja alko eilen ja tänään hampaita sattuu. Sitten päivällä tein lettuja ja niitä syödes, tais hammas lohjeta hieman. KIVAA. EI se sitä o että olis kovia lettuja, vaan tais osua vaan sen verta hyvään kohtaan. No nyt täytyy miettiä sitten, lääkärille jonoa 8kk ainakin ja ilmeisesti hampaassa (ainakin yhdessä) on mahoton reikä joka todennäköisesti lohkeilee käyttäessä aina. Kipuakin on ihan hyvin, mutta onneksi se turruttaa ton posken ettei tunnu niin pahalta. Tosin kestin pari vuotta sitten 2 viikkoa viisauden hampaan kipuakin ja viikon sen jälkikipua kun lähti se hyytymä pois liian aikaisin.

Viime yönnä näin jotain ihan karseeta unta. Mietin oliko se todella totta mitä näin.

Muutuin keskellä yötä joksikin hirviöksi. Täyden kuun aikaan. Aloin riehua ja hajottaa paikkoja. Olimme pappan talolla. Siel tais olla isä ja joku muukin joka tuli hulluksi täyten kuun aikana. Haimme yhen auton ja hajotimme kaikki ikkunat siitä, repisimme ovet, otimme moottorin ja katon pois ja sitten penkit. Alastoman auton sitten annoimme omistajalle. Meistä tuli silloin täyten kuun aikoihin aivan karvasia emmekä halunneet näyttäytyä. Unessa oli myös beni jonka suolistimme ja sitten suolistimme jonkun toisen tyypin. Lopuksi mut jätettiin yksin asumaan pariksi viikoksi sinne pappan asuntoon ja otin tai halusin mukaan vaan siideriä ja tietsikan.

Äitin kanssa siirtelimme mun olohuoneen huonekalujakin. Voi peeveli kun on videoita, kirjoja ja ASKARTELUTAVAROITA ihan sairaan paljon. Nyt sitten yritän säilyttää askartelutavarat yhess hyllyssä. Eli niillä olis sellainen oman hieno paikka, mut katotaan kauanko nekin saa siinä olla ennen ku alan kylvää niitä pitkin huushollia.

Beni oli kylässä taas, ku Iida ja vanhemmat lähti säkylään hautuumaalle. Iida oli kuulemma siellä päättänyt täällä on tylsää, kun ei ole ketään ihmistä, kun ei ne ihmiset nouse maasta. Onhan niillä monta hiekkalaatikkoa. Siellä oli varmaan vkl:n aikana haudattu muutamia ihmisiä ja oli hiekkaa. Mut kaipa kummisetäni, setäni, mamman ja pappan hauta oli ihan pystyssä. En ole siel käyny ku muutaman kerran kummisedän kuoleman jälkeen ja siitä tulee jo 10 vuotta joulukuussa. En va pääse siitä millään yli. Pelkkä kuvan näkeminenki on jo kamalaa ja tuskaisaa, niin kun Iidan vauvakuvienki.

Eilen olimme muuten Kesäteatterissa, Piikkiössä. Kattomassa Vaahteranmäen Eemeliä. Viime vuon Iida oli Peppiä kattonut.

Iida on muuten tehnyt kivan missilookin. Saanu leukansa 3 haavaa. Oli ottanut vaihteeksi nupit siskon luonna lauantaina. Emme tiä tai emme saa ikinä tietää miten se on tullu, koska aikuista ei ole ollu lähellä ja iida oli serkkunsa kanssa silloin. Ja molemmilla on sopivasti menny muisti.

Onneksi kohta on TYKS....