Pitäisi tästä saada itteni liikkeelle ja tekee teetä ja leipää. Mut ei millään jaksaisi.

Päivän urakka olisi olohuoneen huonekalujen siirtely. Äitiltä tulee alakerrasta mulle sellainen noja tuoli, joka on mamman vanha. Halusin heiltä jonkun nojatuolin, koska huomasin että siinä on hyvä kutuoa ym. Eikä tarvi ain maata sohvalla.

EIlisen päivityksen jälkeen oppisin tekee orvikin :) ensimmäinen orvokki pääsi koristelemaan mun yhtä kassia tai laukkua, jonka tein novita kolibrista. EIlen oli jo niin myöhä, joten en ottanut kuvaa.

Lisää orvokkeja piti sitten kutoa ja tulikin pari tehtyä. Mietin että pitäiskö ne laittaa sitten ATC kortteihin. Illalla sitten katoin noi mun valmiit ATCt ja ne oli ihan sopivan kokoiset.

Oma pocho on siinä vaiheessa, että ei tarvi montaa iltaa tehä että on valmiina. Varmaan 2 kerrosta enää. Päätin eilen että jos joku haluaa sen  ostaa, se on myynnis. Jollei niin ei sitten. Kyl se mullekkin kelpaa. EI siinä ole sellai mitään vikaa. Harmittaa vaan, kun tein sen 4 kulmaiseksi ja vissiin siinä pitää olla va 2 kulmaa. Äitille sitten ehotin että voin hänelle alkaa tekee kanssa jouluksi omaa pochoa, kun kerran se niin helppo on ja hän saa langat ite hommata ja olla mallina. Voin ihan hyvin istua ja tehä samalla kun katon uusintoja telkkarista.

Reilu kk on aikaa tehä parit putkisukat siskonpojalle. Onneksi langat on jo hankittu.