On tä maanantai päivä taas niin perseestä, kun voi olla va.

Nettiyhteyteni pätkii, joten joudun käyttää äitin konetta. SOitin soneralle jo ja sain sentään netin auki,mut se penteleen ADLS yhteys menee poikki. No huomenna taas alan sit soittaa soneralle. Onneksi siel on niin kivoja miehiä langan toisessa päässä ja odotusmusiikkina oli Juha Tapion yks ihana biisi, oliko se Ohi kiitävä tai joku semmoinen.

Äiti ku tossa kävi välil koneella, kävin mä kattelemassa terhojani. Muutamissa on niitä alkuja, mut huomasin myös että ne alut ovat nyt mustuneet. Onkohan paleltuneet.

Ptt:n kanssa kävimme pikku lenkillä. No tulipahan mittariin hieman askelia, ku taas otin sen käyttöön.  Ensi kerralla tämän ptt:n kanssa me leivomme. Ainakin pitäis. Teemme sämpylöitä.

Neuvolan lääkäris meni ihan ok. Karsastus juttua seuraillaan. Tytön mahalle ei tehä mitään, ku kerta kaikki kokeet on tehty. Jokseekin luulen että olen täysin tärähtänyt, ku väitän että tytöllä on ummetus. Äskönki hän huusi ja itki pytyllä, ku sattuu. Mitä hemmettiä teen sille. Ruoka ei vaikuta, levolac ja dubalac ja movicol ei auta. Olisin vi-sibliniä kokeillu, mut lääkäri ei anna. Pitäisikö Tyksist soittaa ja kysyy heidän lääkäriltä lupaa kokeilla sitä? Viikonloppuna jo iidan maha vaivasi, eikä ruoka maittanut.

Kävimme viell kaupassa tossa. Ostiin sellaisen kansion, mis on muovilehdet valmiina. Ajattelin pikku hiljaa kehittää siitä leikekirja tyyppistä juttua benistä. Sitten ostin muutama maalausalustaa, jos keksisin jotain maalaus juttua.

Tossa pari päivää sitten aloitin tekee 2 langasta patalappua. Olen sitä tänään taas tehnyt. Ihan hieno ja ovela siitä tulee. Kohta pitää varmaan alkaa tota lakanakangasta ommella sen patalapun taaksi tai ainakin kattoo kuinka ison tarvii ja saa siihen painaa jonkun kuvion, tai antaa iidan sitten maalata siihen jonkun. Jos jonkulla on hienoja ja helppoja ideoita patalappuihin, kelpaa mulle. Se yhen ohjeen tossa tulostin, jonka sain tos yks kerta jonkulta. EN tällä hetkellä muista keneltä.

Jännittää, ku eilen sain valmiiksi ekat aino langasta tehyt tossut. Seuraavaan koneelliseen ne menee ja sitten näkee, paljonko toi ainolanka huopuu ja huopuuko ees yhtään, vaikka on 100 % villaa.

Niin, te kutka olette näitä huopuvia lankoja tilannu/ ostanut, minkä hintaisia ne oikein on? Olisin todella kiinnostunut niistä, mutta en uskalla ilman sellai varmaa tietoa niitä ostella tai tilata.

Mut kuvia laittelen ilmeisesti huomenna, kun saan ne koneelta tikulle ja sitä kautta tällä koneella tänne. Hieman epäselvästi kerrottu.