neiti otti aamulla "BB" hanskat... Ostin perjantaina yhet käsineet ja niissä luki b alkava sana ja tyttö on BB fani ja niin tuli helppo BB käsineet.

Vaikeaa, Vaikeaa ja vaikeaa. Se on varmaan normi sana mun suustani ja olostani. On ku rämpisi hemmetin moisessa suossa eikä pääsis mihinkään. Mistään ei tuu mitään eikä mitään saa aikaiseksi. Ihan pienet asiat tuntuvat hemmetin suurelta saavuttaa.
Pultit otan joka hemmetin asiasta, vaikka siitä jos toista sukkaa ei just nyt löydy.

Kirjefrendit ovat varmaan sen jo huomannu, ku postia ei o kuulunu. Pitäis taas ottaa puhelimella pikku tekstarikierros ja kattoo kenen kirje mulla on ja kenen ei. Harmi ku kaikkien osoitteita netis ei ole :(  Mut tarvii va saada jotenkin joku hemmetin asia luistaa, ni jos sitten alkais risukasaan paistaa.

Oikeuskäynti lähestyy ja pitää kirjoittaa se joku ihme vetoomus. Yhen osion olen kirjoittanut ja nyt siskoni kirjoittaa puhtaaksi. Miksi hemmetistä pitää kirjoittaa sellaista missä tulee varmasti hemmetin huono olla ja kaikkea.

Sekoan varmaan ihan muutaman viikon päästä, jollei asialleni saada mitään. Yöt herään hiestä ja hemmetin painajaisista tai semmoisista., En kestä niitä enää. Pääni hajoo, ku aina niitä näkee eikä niitä pysty välttää mitenkään.

PTT tulee tänään ja kämppä on ku räjähdys. No, eipä paljon haittaa. Tossa ku saan ton teen juotua ja ton yhen laskun maksettua, ni on pakko men kotio siivoo. Yöllä joskus klo 3-4 heitin sängyst vaatteet iidan sänkyyn, että pääsin nukkuu. Ei jaksanut enää sohvalla ja ku oli illalla alkanut pääkin särkee.

Ei hemmetti mitä marmatusta. Taidan vaikentua ja kattoa jospa selviin tästä päivästä ees hengissä...