Ulkona on NIIN painostava ja ahdistava ilma. Äkkiä me käytiin tossa kukkatalossa. Tietenkin sieltä tuli pari ruukkuruusua ostettua. Kävi viel hyvin kun niissä oli kymmenkunta nuppua jäljellä.

Stessi jokin olematon hieman vaivaa mua. Syy siihen on tulevat synttärit. Ihan ku se jotain merkitsisi että tulee täyteen 1/4 vuosi sata. Eipä vieraita varmaan pahemmin tule, jos tulee ollenkaan. Mietin pitäisikö kakku tehä. Äitiltä pyysin eilen että pyytää työkaverinsa tuomaan mulle kauniiita mansikoita kakkuun. Viikolla ostin munia ja sokeria ja jauhoja, et saan kakkupohjan tehtyä. Vioel pitää sitä kermaani ostaa... Lahjoja vihjailin äitil ja hän sano et hänhän on ostanut ne jo... HÖH!

KOvasti eilen yritin myydä korttejani kirpparilla, mutta en saanut kun yhen myytyä :( . samalla tein seiskaveikasta pochoa itelleni. Samalla tuli monta ideaa mitä alkaisin seuraavaksi tai tässä samalla tekee. Siihen kuuluu niin kauluria kun kaikkea muutakin. Olen niin tyhmä että mielessä pyörii tuhansia juttuja, mut ei yhtikäs niitä mitä pitäis.

Eilen leikkelin taas 3d kuvia kotona. Löysin viel joitakin kiiltokuvia joita kanssa leikkelin. Annas olla kun pääsen korttipohjien kanssa vaihtiin, ni alkaa toi kortti tehdas pyörii. On ollu todella virkistävää ja hauskaa löytää taas toi askartelun erikoisuus. Hieman aikaa se oli mulla kadoksissa. En va jaksanut vaikeena hetkenä niitä tehä, en edes saksia ottaa käsiini. Nyt sitten leikkelen ihan mitä va melkein ja silmissä näen mikä tulee mihinkin ja milloin. Ne ulottuvuudet ym.

Mut kaipa tarvii pikku hiljaa yhdestä käsityölehdestä alkaa jäljentää kaavija että saa alkaa tekee tytölle hameita. Hieman vaihtelua on alkaa kankaallakin tekee jotain. Onhan mulla toi ihka uusi ompelukone kaapin perukoilla. Onneksi kankaat eivät sellai pahemmin paljon maksa ja kirppareilta voi joskus eteen osua. Jos oikein hyvä tuuri löytyy takataskusta.