Vihdoin sain aikaiseksi laittaa patterit vaakaani ja katottua kuinka paljon on tullu painoa. Olisi ehkä ollu paljon viisaampaa olla kattomatta, sillä numerot oli aika järkyttäviä mulle. Miten hemmetisti niin paljon voi tulla, niin lyhyessä ajassa. No ehkä mun tämä ns. ahmimisjakso on sitä kans tuonut ja tämä alakuloisuus jakso. Mut silti.

No vein likan ekan kerran tarhaan nyt aamulla ja sain hyötyliikuntaa 2x 5 min. JEE! ja sitten heti tietsikalla kattoo kaloritaulukkoa ja niistä alkaa sitten kattoo niitä mitä ite syön niin niitä sitten ylös kirjoittaa. Pakko se kai on alkaa laittaa hieman ruumista kuntoon.

Kohta piansaan noi siskonpojan sukanki tehtyä. Ei paljosta puutu enää.

Äiti on ahkeraan vanttuita kutonut ja oli saanu kassinki tehtyä. Voisin kattoo jos kuvaisin ne ja liittäisin tänne. Äiti sitä niin välillä tuntuu haluavan, vaikka ihan perus juttuja tekeekin. EI hän, niin ku en mäkään, mitään hienoja kuvioita tehä. Se mitä langasta tulee. Äiti on innostunut kuuulemma tosta maastokuviosta :)

Laitoin muuten eilen langat vuodevaatelaatikkoon. Siis kaikki mitä löysin. On meinaan ihan sairaan paljon. Tulee monta sukkaa ym.