Äidin sormi alkaa vihdoin mennä siihen kuntoon että ei tulis juoksevana verta :)

Eilen tosin olin aika naatti. Lähdimme klo 8 tytön hammaslääkäriin, oikojalle. Ei siel pahemmin mitään tehty. Katottiin että kuulemma ylärivistöä pitää jotenki alkaa siirtää, sitten ku hampaat kaikki on tullu. Sit se hammas mikä masattui kolahtamaan, heiluu ja sen viereisetkin hampaat, mut niille ei tehä mitään viel. Ovat ok muuten.

Sitten mentiin sairaalan kanttiiniin syömään ja juomaan.

Sieltä sitten linjurilla kaupunkiin. Kaupungilla kangaskauppaan. Ostin hirveän kallista fleeceetä, mut mahottoman kaunista. Äiti kehui sitä todella. Ajatus on tehä kevät käsineitä siitä ja sitten ehkä niitä huuto.netis sitten myydä. TUlee meinaan jonkun verran niitä. EIkä tyttö niitä kaikkia ehi käyttää [lol]

Sieltä mentiin subwayhin syömään. TYttö kailotti että tä on terveellisempää ku hese ym. Hän ei kinunut ees colaa, ku kerran va tokasin ettei kolaa saa, hän otti sit srite zeroa.
Mulla oli taas aika anoreetikkonen patonki -> täysjyväviljapatonki, kinkkua, kurkkua, salaattia
Tyttö -> täysjyväpatonki, kinkku, juustoa, salaattia, tomaattia, kurkkua, suolakurkkua

Sieltä sitten mentiin kattoo stokken ikkunoita jossa on joka joulu aina jokin kiva jouluteema.Tällä kertaa oli ihan hieno, oli hiiriä ja kettuja ym.

Kaphallis käytiin myös ja seppalässä vaateostoksilla. Yritin kovasti kattoo isälle paitoja tai alkkareitä, mut ei niin ei. SIskonpojalle löytyi lahjoja t-paitoja ja alkkareita ja tytölle t-paita. Äiti osti joululahjoja.

Niin ja kävin mä Sonerallakin kysyy uutta modeemia. Tosin nyt sain kuulla et voisin vaihtaa liittymää. Eli se vuos sitten tietsikan ostoksessa piti olla ja hankkia liittymä, mutta silloin ei ollu mitään sellaista määräaikais sopimusta. Olen miettinyt jos siirtäisin elisalle, ku sonera ei tunnu toimivan....

Käsitöitä on tullu myös tehtyä kovasti. Niin kotona ku täällä mutsillakin. Piti eilen olla täällä niin kauan ku sain neulottua loppuun noi tossut, huovitettavasta langasta :) katotaan kenelle ne sitten tulee ku koneessa on joskus käynyt :()

Kotona laukun teko edistyy niin ettävarmaan saan illalla ottaa toisen langan, mustan siihen ja saa sitä alkaa "pohjaa" tekee.