http://halinalle.vuodatus.net/blog/1233314#comments

On tullut pyyntö Iidan kuvista, mut en ole nyt päivittänyt iidan omaa sivua kun neiti on ollut niin vilkas aurinkoisesta säästä. JA iidan omia kuvia ja benin kuvia en enää pahemmin täällä näyttele. ne ovat täällä näytillä ja siel on samalla mun oma ns. päiväkirjakin.

Pääsärkyä alkaa helpottaa, kun maanantaina hammaslääkärissä poistettiin yks hammas. Nyt on va se hampaan paikkaarka ja kipee. SIitä syystä osittain että hammas oli puoliksi poskessa. Viisauden hammasse ei ollut, sillä ne multa kaikki otettiin pari vuotta sitten jo pois.Tämä oli ihan juurillinen hammas.

Allergiaa on ihan kiitettävästi, mutta onneksi nekeskittyy vaan ja ainoastaan aamuksi.

Japitäähän munkin BLOGILISTAA "kehua" hieman. Olenko mä sit niintompelo, ettenosaasuosikkilistaa käyttää. Se on hitaampi mitä etana jasitten olin tottunut siihen että ku kävin jonkun blogis, se lähti listalta pois ja tuli taas, ku sieljoku oli käynyt. Nyt sit se pysyy siinäja ainsaamiettiä oliko siel ollu tai ei. Sit tulee käytyä siel 5 kertaa parhaimmillaan,kun ei ymmärräkoko päivää senpäivityksiä. TAidan va vähentää tota blogilistaa niin kauan ku etanaetenee ja siirryn jotenkin taas tähän blogeista blogeihin jajne... Tai alanva olla.

Ympyrätakit edistyy....