No niin. tälläisiä kortteja sitten aamu-unisena tein...

231125.jpg

joutusin avaamaan, ku en olis muuten saanu kuvattua. Kortti on tehty lanka systeemilla (spiralli?) , näin on vaan vaalean sininen tehty ja taustalle laitettu tumman sininen samanlainen juttu. Päälle kiiltokuva. Koko höskä on liimattu korttikartonkiin, joka on 2 osaan taitettu.

Ottakaa tostakin selvää sitten.

231126.jpg

Muumin kuva on jostain lehdestä leikattu. Päälle tein spirallikuvion. Sivuilla on kohokuvioitu kaareva ns. reunus, mutta ei tässä kuvassa näy.

231127.jpg

Täytyyhän sitä ees yksi kukka saada aikaan tällä lankatekniikalla :o)

1 iso spiralli ja keskelle tein toisen. teipattiin yhteen. VArsi tavallista paperia ja lehti on kohokuvioitu lehti, mikä ei tässä tosin erotu. Kohokuviointi hieman teki paperille hallaa.

231128.jpg

Merkkasin taustapuolelle pallon 4 osaan ja siitä aloin puolesta välistä tekee puolikasta spirallia, ja taas toiselle puolelle. Näin tuli ns. kaksi puolikasta spirallia. Keskelle möhkis, jonka jalat aavistuksen alla ja pää ulkona.

TEipattu kaksiosaiseen kortiin.

231129.jpg

Tä on musta onnistus aika hyvin. Kumpa joku nyt menis vihille.... Tein keltaisen spirallin ja keskelle teippasin oranssin "pallon. Sitten aloin niiden yli tekee spirallia. Teippasin siniselle kartongille (tai jotain sen tapasta) ja päälle hääparin. Tosin tämä vois ehkä olla myös kihlakortti, vai?