Äskön sain tossa valmiiksi isännälle ja tytölle ruuan, Marinoituja broilerinsuikaleita ja sipulia ja joukkoon hieman jauhoja että ei ihan ole kuivaa. Tein myös itelleni salaattia lehdistä ja kurkusta. Tyttö syö noita kirsikkatomaatteja. Tossa ku keittiö hiljenee, teen itel ja benil kinkkuriisiä.

TYttö menee tätinsä ja mumminsa kanssa kirkkoon päivälllä ja hautuumaalle.

Eilen olin tk:n kanssa Rossos syömässä. Muuten oli hyvä broilersalaatti, mut olivat vissiin laittanut jotain etikkaa salaattiin, eikä se mun nystyröille ihan herkkua ole..
Illalla kaupungissa olo oli tuskaa. Mut onneksi jotenkin selvisin siitä kunnialla.

Tilauskortit lähti torstaina matkaan tilaajalle, ja sain positiivista palautetta. Pelkäsin että selviikö ne kastumatta perille, mut laitoin ne 2 pahvin väliin ja sitten teippasin viel muovipussin sisään. En ees viitti ajatella, mitä tilaaja ajatteli ku avoi.

Tänään satoi ensilumi tänne ja sataa koko ajan.

Yö on menny pipariksi. levoton olo. Olen klo 3 lähtenyt kotiin kesken kaiken yöllä nukkuu. Kun tulin tossa klo 22.paikkeilla alakertaan. Missään ei ole hyvä olla.Väsyttää ym.

Sain aamulla isän pipon valmiiksi, jotain olen sentään saanut. Sopis isälle aika hyvin, ku pyysin kokeilee. Vielä laitan siihen sitä heijastin nauhaa, että pystyy tuol ulkona olee. pystyyhän hän muutenkin, mut se olis sitten jotain extraa tohon suht ankeeseen siniseen. Mulla on tota lankaa viel reilu 2 kerää, joten vois ajatella pojalle tehä joku jutun siitä, vaikka.... Olis makee näky täälläteillä, ku pojalla ja isännällä samasta langasta tehty juttu....

Laitoin tytön etuhiukset 2 paplarilla, saa nähä mitä siitäkin tulee, ku ne avaan tossa jossain vaiheessa.