No ei mulla tekemiset tunnu sitten mitenkään loppuvan, sillä enemmän ja enemmän laitan juttuja että tekisin. TÄytyy va toivoa että alkaisi saamaan jostain sitä mielihalua niin paljon että saisi asiat sujumaan. Välillä tuntuu vaan asiat synkkenevän ja tuntuu niin toivottomalta, etten saa mitään aikaiseksi.

Äiti tossa heitti vanhoja verhoja pois. Sain sit yhet verhot otettua ja ajattelin jos yrittäis niist tehä neidille kesämekkoa. Mutta kun mut tuntee jotenkin, toi ompelu ei ole mun mitenkään hyvä puoli.

Kortteja olisin halukas taas kokeilla tehä. Se on ollu hieman karikolla, kun ei onnistu mitenkään se. Nyt löysin hienon kortin kaupasta ja oli pakko ostaa, vaikka arvokas olikin. Se pohja oli kaunis ja esittelin äitillekin. Ajattelin, jos siitä saisi jotenkin jonkinlaisia kortteja sitten tehtyä. Jos tämä kortti"ongelma" saisi ratkaistua sillä että kokeilisi muillakin pohjilla, ku normaaleilla.

Akkunatki tuli sitten äitin osalta pestyä, tosin siitä ihanuudest ei kauan iloita, sillä eka sade, on akkunat ku tuhkaloota, sanoi äiti.

olisi ajatus myös jos tuunais kaupan pahvista ankeeta servettipakettia, sellainen pahvinen, jossa on yks sivu kokonaan pois. Mut katotaan koska sekin ehtii sit tekee.

Äiti osti mulle eilen pahvia ja olis tarkoitus nyt illalla viel kattoo jos kokeilis jotain ikkunakoristeita tehä noihin puhtaisiin ikkunoihin.

Mut eipä tässä ihmeempää. Tytöllä muuten on suussa bakteeri, karies. Kiva kuulla semmoinen tossa heti aamusta. No se tietää enemmän va hoitoja ja hoitoja. Kiva isä hänellä, ku tommoisen anto. Mulla ei meinaan odotusaikana ainakaan sanottu et olis.