JEP

Nyt olen saanut hieman päivitettyä noita töitäni ja ainakin korttien kanssa on tulossa joku kerta oikein paljon näytettävää. TOsin kun teen kaikki sellai vaiheettain, ni kun tytön kanssa noita sormiväreillä. Omat sormivärikortit olen saanut jatkettua eteenpäin ja ovat pohjaa vaille valmiit, mutta tytöllä ei. KAi mä nyt viikonloppuna taas jotain aikaseksi tytön ja itteni kanssa.

Leimailin tossa yks ilta kuvia paperille. Kokeilin niitä leimoja mitä ommistan. EIlen sitten leikkelin niitä ja nyt nekin tarvis sitten pohjaa vailla valmistua.

Pistokortteja ja 3 d kortteja on tulosa ja sitten muitakin. Jopa kiiltokuvista. Et ei ne mitenkään hukassa o.

Kutimen puolella on tulossa isoa huivia, jota sitten viel laitan sellai että saa sen tohon eteen kiinni. EN osaa selittää.

Sitten on noita pampuloita ja pantoja ja sitten tossuja ja se vuoden vanha päiväpeitto.  Niin ja päättämistä ja koristelua vaille on valmiit iidan nukelle hame ja pikkupöksyt. Sukista ja lapasista en tiä valmistuuko ikinä ja ne housut ovat ikuiset kysymysmerkki.

Kaapissa on viel oottamassa jos joskus valmistuis se lakanasuikaleista matto, Benin alusta, ristipistotöitä, tyynyliinoja ym ym ym

Näin kun tässä kahtoo, on töitä enemmän mitä lääkäri määrää ja hieman enemmänki. Mut eipä ainakaan aika lopu kesken. Voisin tilata jostain netistä itelleni 10 tuntia lisä aikaa päivään...