Uusi viikko tosiaan alko ja samalla tänne päin tietokonetta astui voimaan tarra sydeemi. Eli olen tässä vkl aikana tehnyt vihon johon olen laittanut kohtia. Tyttö saa tarran, jos esim. suoriutuu aamupalasta kunnialla (mikä ei tällä hetkellä onnistu kyllä). Siinä on kohdat joka ruokailusta, nukkumaanmenosta, vaatteiden laitosta, lelujen korjaamisesta, suihkusta ym ym. Miettisin kauan tota, miten saisin tytön hieman ojennukseen, siis ton turhan päiväsen kiukuttelun ja mustasukkaisuuden pois. Esim. aamulla hän sai skitsot, kun silitin beniä, enkä häntä. Ja ainahan meillä on toi ruokailu ollu yhtä helvettiä. Ehkä mäkin olen siihen todellinen syyllinen, kun olen tälläinen heikkoruokainen ym.

Illalla hampaiden pesun yhteydessä, lohjesi poskihammas TAAS. Mä en jaksanäiden hampaiden lohkeilua. Tiedän syyn siihen, sillä noi lääkkeet aiheuttaa sitä eikä purkat ja hampaidenpesut.Purkkaa en pysty enempää lisää, sillä maha ei kestä. En va tiä onko nyt vaan totuuteltava siihen ettei hampaani enää kestä. Jailmeisesti masislääkkeet ovat sen vertavoimakkaat, ainakin nykyiset, että pilaa hampaat. Kun taas pienenä 16 v. astmalääkkeitä syöneenä ei paljon hampaihin vaikuttanut, eikä luihin.Vaikka kortisonia vedin joka päivä maksimin.

Sit käsityörintama....

Eilen sain tehtyä sen takakappaleen tytön boleroon, tai mikä ihme siitä sit tuleekin. Annoin tytön kokeilla ja oli ihan onnensa kukkuloilla. Se sitten kannusti tekemään loppuun ja muuttamaan suunnitelmaa TAAS kerran sen työn suhteen.

Kotona lattialla valmistuu erinvärisiä ja laisia patalappuja. En viitsi ees laskee paljonko niitä on. Koht saa kankaasta alkaa leikata sopivia paloja, ettätyttö saa maalatane mieleiseksi ja sitten saa ommella patalappuihin kii.

Benin ulkoiluliivi on ns. valmis ollu koko vkl:n.pitäisi päättää se ja laittaa heijasteet ja tarrat ja niin poika saa peppuaan keikutella ulkona.

Mitäs viel.... EN viitti ees ajatella tota ompelutilannetta. Konetta en ole pitkään aikaaoikee käyttänyt. Kaipa mä tässätaas jossain vaiheessa sen taasotan esille. Viimeistään sitten ku tarvii kypiksiä tytölle alkaa tehä, kun kaupan ovat pieniä...