En ole taas pitkään aikaa nettiin päässy, kun on ollu kaikkea muuta tekemistä. Nytkin on yli tunnin vissiin ollu puolukat kiehumassa :) varmaan tulee vahvaa mehua. Mut kirjoitan tämän ja meen sitten tekee sitä puuroa, että saan illan sitä syödä.

Olimme tänään seikkailupuistossa. Grillasimme ja muksut sai polskia vees. Iida kävi huovittamassa siilin itelleen, kuvia lopussa.

Eilen olimme Kaarinan rannalla. Lapset uivat ja olivat vees ja leikkivät, kun mä olin rannassa ainakin. Olen käräyttänyt nyt sitten selkäni kivasti.

Eilen tuli haastelappu, joten olo ei niin kauhiasti ole kehuttava. Samalla vielä' kun isä sai tossa pienoisen kohtauksen. Saa nähdä kauanko pää kestää näitä vastoinkäymisiä ja sitä että en todellakaan pidä tästä ulkonäöstäni. TUnnen ja näytän todella isolta ja läskiltä. Maha on turvonnu ja kasvanut kun raskaana olevalla. Jos mulla ois mies, luulis et odotan, taas... Ei se sitten olis kun 4 kerta vasta elämäni aikana.

En ole vieläkään Iidan vauvakuvia saanut laitettua tänne. En vaa oo jaksanut koneen ääres istua. Mut katotaan sitten koska jaksan hieman kauemmin.

Nyt meen puuron tekoon...

Lisää kuva galleriasta

806916.jpg806917.jpg806918.jpg806919.jpg806920.jpg806921.jpg806922.jpg