täällä on porukka kertoillu pitkin blogeja, millainen on kunkin Juhannus ollu. Kaipa sitä on pikku hiljaa munkin kerrottava, kuinka ankea meitin Juhannus oli.

Vietin kyseistä juhlaa tytön kans ihan kahestaan. Eihän se ankeeta ollu, va se mitä muuten siihen liittyi.

Eka yön (pe-la) hän valvotti. Uusi tilanne taas tulla kotio nukkuu ja oltiin ilta oltu mummilla. Sit piti viel ihanasti alkaa pääkin särkee. No aamupalaksi otin pari särkylääkettä muiden lääkkeiden kanssa. HYVÄ COCTAILI.

Lauantai kului neidin kanssa tehden mummille syunttärilahjaa ja korttia. Samalla saimme sitten kämpän siihen kuntoon, että tietää ainakin mitä kulunu viikko on edessä :)

Seuraava yö menikin ihan ok (la-su) mutta neiti päätti aamulla nousta jo klo 6. Ja mähän ku en o viel siihen tottunut ja kun iltalääke tekee aamut NIIN tukkoiseksi ja käynnistys on olematon. Onneksi tyttö haki sitten nukketalonsa ja alkoi sillä leikkii. Aamupalksi sitten tein rikkaita ritareita ja soijavaahtoa ja vattuhilloa.

Ulkoiltua on tullu. EIlen äiti jaksoi unien välissä mennä mettäs käymään tytön kanssa. Muuten sitten eilen olimme vanhempien takapihalle. Mä hion ja tyttö leikki. Tänään sitten tyttö otti TAAS yhteen naapurin lapsien kanssa, joten heillä erkani vähäksi ajaksi taas tiet.

On ollu ihan kivaa olla tytön kanssa, vaikka raskasta tämä on. Kun ite ei ole 100% kunnossa ja kun ei jaksa kaikkea tehä. Onneksi äiti on sitten tehnyt ruuat aina nukkumisensa ohella. Äitinihän on nyt 3 yötä putkeen (eli ensi yö vielä) pojat lähti Juhannuksen viettoon mökille.

Käsitöitä olen tehnyt niin paljon kun olen jaksanut., EN vaan jotenkin tajua miksen jaksa.Yks on se, että ruokailut ovat aika minimaalliset. Mut oma tyhmyys sekin on. Eilen yritin pari makkarapihviä syä, mut totuus tuli yhes suupalasta, hädin tuskin sen yhdenkin sain syötyä... :(

Mut tälläinen on ollut meidän ankee juhannus. Seuraava juhlaon sitten mun synttärit, joihin ei ole enää kuukauttakaan. Mahdanko ees kakkua tehä?

Mut nyt meen pötköttää tytön viereen ja alan kutoo ja kattoo telkkua. Kohta saa mennä nukkuuki. Aamullaon taas vietävä tyttö kerhoon. Täytyy toivoa ettei sadetta tule. Se on tylsääkävellä tota matkaa jos tulee vettä niskaa kaatamalla...